Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Pozdrav svima,imam Android Samsung Tablet Ali neznam kako da procitam podatke (user), da bih gledao na Dreamboxu ili na Samsung Tv-u.

i sto je najvaznije Internet mi je ocajan nekad cak ispod 2Mb,jeli moguce da u listi promenim da radi sa slabijim internetom,molim za odgovor na pn.

Hvala svima unapred

@filan
Moguce je da promenis umesto 1mb napises 500kb nego je slika onda losija a sa obzirom koji ti Internet onda ti nece bas raditi kako treba.Sto se tice user poslacu ti pm.Pozz

Pozdrav drugovi,

zamolio bi ako mi neko moze objasniti kako da iscitam podatke da gledam na Dreamboxu 800 hd pvt, image OpenPli 2.1. Hvala unaprijed.

Zdravo drugovi,

Evo i moj prvi post :D
Ko prvo da se zahvalim Bicaveki, za pomoc oko Dreambox. Hvala Puno druze i svaka cast.

Dje moze da se skini aktuelna lista od Bica? Gledo sam u Downloads, al nisam nista naso..

Pozdrav

pozdrav za velikog majstora bicu

- - - - - - - - - -

bico mozes li da mi se javis na skipe

Pozzz,

pokusao sam malo citati, ali nisam bas previse doznao. Ima previse postova.
Nemogu da ubacit nettv u dreambox. ipkg error. to znaci ni insatalacija neide.
Kako je moguce ubaciti ili ide samo preko Bouqetts?
Newnigma2 v4.01 Dreambox SE.

Hvala unaprijed

Zurück
Oben