instalirao sam novu listu sa epg i picon, i oni rade, sad je problem da nemam vise slike.
Da li neko ima ideju do cega mi moglo biti ?
#SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:http, slike ima ali epg i picon nema.
#SERVICE 1:0:1:6A5:C544:16E:A00000:0:0:0:http na primjer za RTS1, slike nema ali epg i picon rade.
ovaj problem bi i mene zanimao... ako moze ko pomoc bilo bi super.
Dream 800HD se Clone,
Image OpenPLI 4.0 OE2.0
SIM 2.01 --> Probo sam vec i sa SIM "A8P" ista stvar.
Sta bi me isto interesiralo, zasto mi bijezi ton nakon 15-20min. kada prebacim kanal i vratim sve je opet ok, ali nakon istog vremena opet pocima bijezati. Nakon pola sata bijezi cak do 5 sekundi.
Dali ima jos neko takvi problem i kako ga rijesiti?
Pozdrav momci evo i ja da probam da ubacim buket u DM imam Dream800se SIM A8P i OozooN Image jeli je moguce preko Oozoon da gledam Nettv ili bi bilo bolje Newenigma da ubacim? I nemogu nikako da skinem Listu Kanala za Nettv pise mi da nisam "Berechtigt". Pozdrav
Jao ja upo u pogresan Thread
IZVINITE
Pozdrav momci evo i ja da probam da ubacim buket u DM imam Dream800se SIM A8P i OozooN Image jeli je moguce preko Oozoon da gledam Nettv ili bi bilo bolje Newenigma da ubacim? I nemogu nikako da skinem Listu Kanala za Nettv pise mi da nisam "Berechtigt". Pozdrav
Evo sada sve radi kao svajcarski sat. I na ovom mestu hocu da se zahvalim kod sviju sto su mi pomagali a extra se zahvaljujem
Legendi "Siki78",
Legendi "Sonyboys" i
Legendi "bicaveki".
:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp
Hallo Ljudi imam Dreambox800HD orginal i image opentv 3.0 i lad stavim instaliram nettv aplikaciju doge ovo
extensions/ nettvplayer(bad magic number in/usr/lib/enigma2/python/plugin/extensions/nettvplayer/simplejson/decimal_pyo
sta je problem pozdrav
Image ti neprima aplikaciju od NetTv,nazovi kod nettv nek ti prebace na PC Aplikaciju i posle ces da ubacis nettv listu sto imas ovde na forumu da skines i ubacis svoj USER u listu i gledaš kao covek.
ne mogu da skinem link sa listom
i dali moze ova lista da se instalira na giga blue 800 hd sa image openmips 2,1
sa koj image bi trebala da radi
jer moze neko da postavi neku aktuelnu listu jel ovu sto ja imam ona je starija i ona nece da radi