Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Halo zajedno,

imali neki FAQ kako se kanali i registracija instalira na Box?

Pozdrav

Zuletzt bearbeitet:

Halo

Kako se vadi USER od Nettvplayer za Windows?

Nemogu da instaliram aplikaciju na DM 800 Clone Newnigma2-unstable 2012-02-19, uvjek "dodze cannot import name cbptools".

Pozdrav

pozdrav svima,

instalirao sam novu listu sa epg i picon, i oni rade, sad je problem da nemam vise slike.
Da li neko ima ideju do cega mi moglo biti ?
#SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:http, slike ima ali epg i picon nema.
#SERVICE 1:0:1:6A5:C544:16E:A00000:0:0:0:http na primjer za RTS1, slike nema ali epg i picon rade.

Hvala svima na pomoci.

Pozdrav drustvu,

ovaj problem bi i mene zanimao... ako moze ko pomoc bilo bi super.

Dream 800HD se Clone,
Image OpenPLI 4.0 OE2.0
SIM 2.01 --> Probo sam vec i sa SIM "A8P" ista stvar.

Sta bi me isto interesiralo, zasto mi bijezi ton nakon 15-20min. kada prebacim kanal i vratim sve je opet ok, ali nakon istog vremena opet pocima bijezati. Nakon pola sata bijezi cak do 5 sekundi.
Dali ima jos neko takvi problem i kako ga rijesiti?

Hvala svima na podrski.

Posebna Hvala SIKIu i Bici :emoticon-0148-yes:

Zuletzt bearbeitet:
Pozdrav momci evo i ja da probam da ubacim buket u DM imam Dream800se SIM A8P i OozooN Image jeli je moguce preko Oozoon da gledam Nettv ili bi bilo bolje Newenigma da ubacim? I nemogu nikako da skinem Listu Kanala za Nettv pise mi da nisam "Berechtigt". Pozdrav

Jao ja upo u pogresan Thread

IZVINITE

Pozdrav momci evo i ja da probam da ubacim buket u DM imam Dream800se SIM A8P i OozooN Image jeli je moguce preko Oozoon da gledam Nettv ili bi bilo bolje Newenigma da ubacim? I nemogu nikako da skinem Listu Kanala za Nettv pise mi da nisam "Berechtigt". Pozdrav

Sastavljeno i prebaceno u odgovarajuci podforum

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:

Pozdrav svima

trebam pomoc

koji je najbolji image za dm800hd-nettvplus
i ako moze neko da mi objasni gdje da nadjem listu i kako to sve da ubacim
probao sam sam ali ne ide

unaprijed zahvalan

Pozdrav svima

trebam pomoc

koji je najbolji image za dm800hd-nettvplus
i ako moze neko da mi objasni gdje da nadjem listu i kako to sve da ubacim
probao sam sam ali ne ide

unaprijed zahvalan

Openpli radi najbolje i bez kocenja. Skini sebi taj image od 1. Ili 2. Novembra i uzivaj. Ne sano da radi nettv kako treba nego je i veoma brz image.

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Evo sada sve radi kao svajcarski sat. I na ovom mestu hocu da se zahvalim kod sviju sto su mi pomagali a extra se zahvaljujem
Legendi "Siki78",
Legendi "Sonyboys" i
Legendi "bicaveki".
:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp:emoticon-0137-clapp

Hallo Ljudi imam Dreambox800HD orginal i image opentv 3.0 i lad stavim instaliram nettv aplikaciju doge ovo
extensions/ nettvplayer(bad magic number in/usr/lib/enigma2/python/plugin/extensions/nettvplayer/simplejson/decimal_pyo
sta je problem pozdrav

ili koju imagu da stavim da bi nettv radio

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:

Image ti neprima aplikaciju od NetTv,nazovi kod nettv nek ti prebace na PC Aplikaciju i posle ces da ubacis nettv listu sto imas ovde na forumu da skines i ubacis svoj USER u listu i gledaš kao covek.

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Zdravo ljudi. Znal neko radel nettv liste na gigablue reciverima?

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Ovde ti je nova lista
https://www.digital-eliteboard.com/showthread.php?224236-NetTV-lista
Skini je prepravi user i ubaci u etc\enigma2 najbolje kopiraj iz boxa favorite buket
prepravi ga sa notpead++ i vrati nazad u box naravno restart GUI i to je to. Pozdrav

ne mogu da skinem link sa listom
i dali moze ova lista da se instalira na giga blue 800 hd sa image openmips 2,1
sa koj image bi trebala da radi
jer moze neko da postavi neku aktuelnu listu jel ovu sto ja imam ona je starija i ona nece da radi

Zuletzt bearbeitet:
Zurück
Oben