Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

trebam pomoc
Instalirao sam ovaj image Merlin+Gp3.2-eins-by.Bic@-flash_Image-exp-dm800se-2013-10-08-16-43 i trebam pomoc za triple tjuneg nemogu ga instalirati na ovom image dali neko moze pomoci gde gresim

pozdrav svima,

instalirao sam novu listu sa epg i picon, i oni rade, sad je problem da nemam vise slike.
Da li neko ima ideju do cega mi moglo biti ?
#SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:http, slike ima ali epg i picon nema.
#SERVICE 1:0:1:6A5:C544:16E:A00000:0:0:0:http na primjer za RTS1, slike nema ali epg i picon rade.

Hvala svima na pomoci.

Stavio sam Listu i Picone. Svaka cast drustvo ali kod mene radi E>PG samo na HRTV 1-4 kod svih ostali nema epg. Gdje lezi moja greska.
Imam DM800 pvr Clone sa Open Pli 3.0 Oe2.0

pozdrav drugari
dali moze neko da mi pomogne kada sam ubacijo novi image u dm800se neku sam gresku napravio
i sada nece da se konektuje samo kada ga upalim pise pa dali ima neka pomoc za mene pozdrav
i hvala unapred

Najvjerovatnije si ubacio pogresan Image. Skini sebi odgovarajuci Image ali pazi koji ti je box (Orginal, Sim 2.1 ili Ferrari). Link ist nicht mehr aktiv..
Onda sa DreamUp mozes box ponovo ozvjeti, mada traji dobar sat. Link veralten (gelöscht)

dragi moji ;)

evo ima vec tri dana neradi mi na dm800se nettv stavio sam od bic@ image i listu i sve isprobo ali nista

prija 5 dana sam produzio ugivor i platio jos za jednu godinu da li moguce da je se "user" promino pa radi toga da mi neradi
ja stvarno neznam dalje jeli moze neko da mi pomogne

hvala

dragi moji ;)

evo ima vec tri dana neradi mi na dm800se nettv stavio sam od bic@ image i listu i sve isprobo ali nista

prija 5 dana sam produzio ugivor i platio jos za jednu godinu da li moguce da je se "user" promino pa radi toga da mi neradi
ja stvarno neznam dalje jeli moze neko da mi pomogne

hvala

Posle svakog produzenja ugovora se mjenja i USER.

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Zurück
Oben