Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Pozdrav prijatelji, imam veliki problem, imao sam NetTv i isteko mi abo, cekao sam 1-2 meseci i rekoh daj da ponovo aktiviram i napravim sebi ponovo listu i da sve normalno gledam.
Medzutim sta se desava , produzili mi abo ali lista sa starim podacim (Use...ame i Pas...rd) ne radi, verovatno promenili i dobio nove.
Star plugin za dream ne radi vise, a najnoviji plugin 0.7 ne dobijam nikakve podatke.
Interesantno je sada da uz vasu pomoc, posebno kolege Bica, svim prijateljima sam sredio liste i uzivaju a ja mora da radim sa starim Gemini 5.1 i njihovom aplikacijom.
Katastrofa

Zahvalan bih bio na svakoj vrsti pomoci sa vase strane samo da ponovo sve funkcionise sa vasom listom.Unapred hvala.

Prijatelju nove podatke na novom 0.7 pluginu ne mozes procitati , moze samo na starom, a stari plugin 0.1 su nacisto deaktivirali, njega uopste ne mozes koristiti.
Imam Dreambox 800SE klona, da li postoji neki software za njega gde mogu pokrenuti stari plugin samo da procitam podatke ?

:emoticon-0150-hands:emoticon-0150-handsZDRAVO DRUGARI!!!!!! IMAM PROBLEM SA APLIKACIJOM NETTV PLUS ZA ORGINAL DREAMBOX 800 HDse NECE VISE DA RADI. 100 PUTA SAM ZVAO NETTV SERVIS I NIKAKO DA PRORADI OD KAKO SU ONI NESTO RADILI NA TOJ NJIHOVOJ APLIKACIJI NOVOJ A I STAROJ NEIDE DALI MI NEKO MOZE DA POMOGNE.AKO NE ONDA CU DA TRZIM PARE NAZAD JER SAM PLATIO ZA GODINU DANA I SAMO SAM JEDAN MESEC GLEDAO SVE SAM POKUSAO STO SU MI ONI REKLI I NEIDE JA MISLIM DA ONI NEMAJU POJMA ZASTO TO NECE NA ORGINALAN DREAMBOX 800HDse?HVALA UNAPRED ZA POMOC!!!!!

postavio sam pitanje u forumu da mi neko pomogne za nettv plus aplikaciju nece na dreambox orginal 800HDse da radi a uplatio sam za godinu dana jer ako nece da radi da trazim pare nazad ni oni sami neznaju zasto to nece HVALA UNAPRED ZA POMOC AKO POSTOJI!!!!!

i
imali ko kakvi ideja u mene isto neradi ferrari dm800se

preko 25 images oprobo i sve kombinacije sa plajerom jednostavno ga nema kad ga instaliram

Da imas original box mogao bi da ti pomognem ovako neznam kako ali stvarno ne vidim razlog sta ce vam aplikacija daj mi jedan dobar razlog

ja nemogu satelitsku stavit i alternativa mi je preko interneta

koja je alternativa od nettv plus ?

Za sve koji imaju pretplatu za dreambox a imaju problema sa instalacijom aplikacije neka traze aktivaciju za pc player,a nakon toga sve drugo nije problem.

Eto kolega ti je vec jedan Deo odgovorio a mozes da uzmes i neku drugu jeftiniju varijantu recimo za android ili Symbian...

E sada dolazi vazno pitanje, da li je kvalitet slike isti na dreamboxu kao ranije, ili ima razlike posto je kod andriod,symbian ili PC player manja rezolucija ?

Zurück
Oben