Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Nettv je "izbacio" novi upgrade za dreambox tako da svi korisnici trebaju sa oficijelne stranice Nettv-a odraditi update postojeceg Neetv playera.
Na pitanje Service timu sta nam novo donosi taj update, ostao sam bez odgovora. Nesto se valja iza brda...

Upravo sam instalirao upgrade od nettv 0.7_mipsel i cudne li srece, nettv je nestao iz Menu-a sa porukom
extension/nettvplayer (cannot import name Cbptools ).
Ima li neko ideju sta raditi ???

ma kolega oni updejtuju i nikad ne rjese taj problem,stara bolest vec kod ove nove aplikacije!!
imas ovde staru od kolege @sonyboysa sa ovom radi!
Link ist nicht mehr aktiv.-

Link ist nicht mehr aktiv. : newnigma2-unstable-dm800-13_03_2013 neprima nijednu aplikaciju molim za pomoc hvala

- - - - - - - - - -

orginal dreambox800hd sa Link ist nicht mehr aktiv. : newnigma2-unstabu kanala le-dm800-13_03_2013 kako instalirat nettv dali neko ima listu kanala dali ide bez aplikacije hvala svima unaprjed

ciao,

evo i ja da zamolim pomoc !

neradi mi nettv ima par dana i oprobo sam sve sto ste pisali ovde na forumu i jednostavno nema aplikacije kad je instaliram

na dm800se stavio sam vise od 10 images razliciti i opet nista

sad stvarno neznam dalje da li neko moze dalje pomoc ?
hvala

@corman
Aplikacija je za 1.6 nece ici na 2.0

@Kromsom
Newnigma2 3.3.1 i sonyboy aplikacija radi dok na Newnigma2 3.3.2 neide.

@kromosom
Imas u download sekciji image za tvoj risiver pa potrazi ti imas clone moras bootloader da nadogradis mislim da je #84 isto kao za original proveri sam i skini image sa oe 1.6 pa probaj. Evo probaj ovaj image ako imas bootloader #84 Link ist nicht mehr aktiv.

Zuletzt bearbeitet:

zdravo momci, istice mi preplata za nettv !!! Imali koja mogucnost da se obidze ta preplata?
Naprimjer bezplatno ili jevtinije? Ako ima neko tip molim vas javite mi se na PM, Hvala unaprjed :emoticon-0111-blush

Molio bi za pomoc kod mene nece net tv plus aplikacija da radi vec dva dana na orginalu dreambox 800HDse pokusao sam ali nista nisam mogao da napravim. POMAGAJTE DRUGOVI!!!!!

Imam DM800 HD se clone. RamiMaher 3.2.1 2012-06-14. Zelio bih da instaliram NetTvplus aplikaciju i da pokrenem pretplatu.
Problem 1:Instalacija NetTvplus aplikacije preko USBmemorije. Image ne podrzava USBmemoriju, problem rijesen tako sto se "NetTvplus.ipk" fajl prebaci na DM800 preko "ftp aplikacije" (FileZilla for MAC) u "/:" ili u "usb/media", instalacija se pokrece manualno u DM800.
Problem 2: Tri razlicite verzije sam probao; 0.1, 0.4 (dostupne na ovom forumu) i 0.7 dostupna na . 0.4 i 0.7 instalisu se bez problema ali se nepojavljuju u meniju (problem with CbpTools directory). Ove instalacije je moguce izbrisati (Force remove) i zatim instalirati aplikaciju ponovo. Jedana aplikacije sto se vidi u meniju je verzija 0.1. Problem sa tom aplikacijom je sto nepokazuje "drm-xxxxxx" (boxid number) koji je potreban za pokretanje pretplate.

Da li neko zna sta znaci "drm-xxxxxx" i zasto je to potrebno NetTvplus-aplikacij. Da li to imam ikakve veze sa
Digital rights management (DRM)?
Da li postoji neko drugo rijesenje, u tom slucaju kako se dolazi do rijesenja.

Pozdrav u naprijed i Hvala.

Aplikacija se trenutno obradjuje od strane Nettv plusa jer su nasli kao i obicno propuste u instalaciji tako da sve prethodne verzije automatski ne vaze ili ih box ne cita.

Zurück
Oben