Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Hvala Bic@, ali ovo kako je sada podeseno funkcionise odlicno.
A uskoro dobijam i brzu internet konekciju od 20mb-ova tako da bi se problemi ovakve prirode trebali znatno umanjiti.
Raport slijedi...

Postovani prijatelji forumasi,
Evo i mene ponovo nakon nesto duzeg vremena da kao po obecanju izlozim svoja neka nova iskustva...
Do sada bez nekih vecih promjena, sve radi kao podmazano vec 2 mjeseca.
U medjuvremenu sam dobio brzu kablovsku internet konekciju od 35mbit i svakako se vidi jasna razlika pogotovo sa istovremenim koristenjem interneta preko racunara (download-ovi, sream-ovi, itd).
Znaci slika bez zaledjavanja, sjeckanja ili slicnoga. Takodje primjecujem da "saltanje" funkcionise jos brze (kao sto sam naveo u nekom od prethodnih postova jasno brze od digitalnih programa preko kartice i CI modula).
Ukratko: jos uvijek prezadovoljan prvenstveno zaslugom ovog foruma i ukazanoj pomoci majstora Bic@!

Zdravo dobri ljudi i experti,

kod mene takodje na dm 800hd sa Marlin 3 OE2.0 ne moze Nettv plus aplikacija da se instalira. Probao sam i sa USB stikom i sa harddiska , jednostavno ne ide. Sta treba da se uradi da bi instalacija bila uspešna?

Probao sam ali ne ide uopste. U stvari pokusa da instalira ali na kraju pokaze 0 instaliranih programa i 0 greski.

Aplikacija Za dreambox ide najbolje na CVS oe 1.6 ili (Merlin,DreamElite,newnigma2,DDD,OzooN,Nemesis)
Moze i na OpenPli 2.1 mada ne radi kako treba..
Ako prelistate stranice i procitate malo postove nacicete sve..

Bic@

nijemi bas jasno oko pasworda koji da zamjenim i kako da nadem postojeci hvala svima na pomoci

jeli ima jos neko problema sa net tv plus kanalima neradi mi vise od pola kanala
( Merlin 3 )

odradzeno hvala

Zuletzt bearbeitet:
Zurück
Oben