Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

treba ti stara aplikacija sa novo, ima problem
P.S.
Evo jedan dobar novi Image za NetTV testiran na DM800 se
TSimage_3.0_OE-2.0
radi stabilno brez prekida nakon 1-sata i podrzava isto kao openpli ali plus radi jos epg na njemu i moze se lista sa referencima da gleda!!
testirajte

Re: AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Honda nisam zano da i 800 se ledi. Ja konto samo 800HD ima problem.

Zuletzt bearbeitet:

Zdravo,
desavanja sa zamrzavanjem slike su "normalna" kod svih Imagea i svih resivera bez obzira da li je Clone ili original.
Nettv to pravda losim prijemom signala od startnih Tv kuca.
Meni se to isto ponekad desi ali me najvise nervira kada snimam nesto sa pojedinih programa.
Mislim da je najveci problem od svega da nije Nettv jos prilagodio svoju tehniku sa modernim internetskim kanalima u EU,
odnosno da pojedine Tv stanice skidaju satelitskim putem i streamuju dalje; tako da vjerovatno i same Tv stanice smanjuju protok signala dalje.
Dokle su stigli sa koordinacijom sa Telefonica Deutschland preuzimanjem jos ne znam jer tu imaju dosta problema, tj. pretplatnicima u Njemackoj koji
imaju Internet prikljucak kod Telefonica ili O2 ili bivsi Alice, ali znam da se tu vecinom desava zamrzavanje slike.
Pozdrav.

Kod mene radi super sa openpli 3.0 ponekad je ceo dan tv na nettv programima nema seckanja ni zamrzavanje slike. Danas sam probao ts-image 3.0 i na njemu dolazi do smrzavanja slike posle određenog vremena. Pozz Siki

vi koji imate dm800se, uzmite sa boarda openpli OE2 sto je bic postavio, na downloadu, jer image je savrsen i radi odlicno. nema da slika stane i trzanja.unutra su vam odlicni plugins i lista od nettv kojoj samo trebate izmjeniti user i pas i eventualno ip i radi ko metak.
link Link ist nicht mehr aktiv.
prvi odozgo, hvala bicu i pozdrav

Kod mene radi super sa openpli 3.0 ponekad je ceo dan tv na nettv programima nema seckanja ni zamrzavanje slike. Danas sam probao ts-image 3.0 i na njemu dolazi do smrzavanja slike posle određenog vremena. Pozz Siki

hi siki@
i ja sam dosad koristio Openpli ali,,,eto sad 3-ci dan imam taj TS-Image 3.0 na dm800se kod mene jos nije bilo trzanja ili kocenja ,,neznam kako kod tebe,,
nekazem da je bolji od openpli,,, zasad sam snjim zadovoljan plus toga mogu da vidim opet staru listu sa EPG-om sto u OpenPli nemozes!!!jedino fali jos moji Piconi hehe

@honda
Neznan honda probaću još jednom na 500hd pa ću da javim u suštini brzo otvara kanale ali posle izvesnog vremena počne da ludi zablokira. Ja vicu se još kako je prošlo. Pozdrav Siki

Zurück
Oben