Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Zaglavio sam kod passworda i ne vidim nigde ip u listu.
Ko je voljan za pomoci.
Hvala unapred

hi siki@
i ja sam dosad koristio Openpli ali,,,eto sad 3-ci dan imam taj TS-Image 3.0 na dm800se kod mene jos nije bilo trzanja ili kocenja ,,neznam kako kod tebe,,
nekazem da je bolji od openpli,,, zasad sam snjim zadovoljan plus toga mogu da vidim opet staru listu sa EPG-om sto u OpenPli nemozes!!!jedino fali jos moji Piconi hehe

postavio sam na upload TS image za ferrari box 800 hd se
pa ako neko hoce da isproba

ljudi ovo je prava ekipa dobrog srca i uvek mogu da pomognu dobrim ljudima pozdrav celoj grupi

AW: Re: problem dm800se i nettv aplikacija

Zdravo, trebala bi mi pomoc. Imam reciever DM800se clone sa Image Newnigma2-3-3-2-eB-DM800SE-SIM2.10-SSL84B-2012extra.
Nemogu da nadzem nettv listu, sa nettv pluginom nisam bas zadovoljan. Tko bi mi mogao pomoc sa listom i gdje mogu naci user i password?
Hvala unapred.

Zdravo, trebala bi mi pomoc. Imam reciever DM800se clone sa Image Newnigma2-3-3-2-eB-DM800SE-SIM2.10-SSL84B-2012extra.
Nemogu da nadzem nettv listu, sa nettv pluginom nisam bas zadovoljan. Tko bi mi mogao pomoc sa listom i gdje mogu naci user i password?
Hvala unapred.

vidi privatne poruke gore..posla sam ti

zdravo, listu sam stavio u reciever, momentalno koci zbog user i pass, naso sam u=XXXX& i=XXXXXip& neznam jesu li to ti podaci i kako/gdje u listu postavit.
imali ko da mi pomogne? Havala unapred

/etc/enigma2/userbouquet.favourites.tv

to ti je putanja i tu iskopiraj listu sta si napravio i restart resivera i mora da radi :)))

Listu nisam sam napravijo nego sam je dobio od Siki78, trebam ukucat user i pass, user sam pronaso ali pass nemogu da nadzem

POZDRAV . ja sam pokusao skoro sve ove metode za ubacovanje nettv aplikacije ali uvijek dobijem isto " IPKG error status:Collected errors"
MOLIM VAS POMOZITE imam Dreambox 800se original i imaage Newnigma2

Zuletzt bearbeitet:

@mido5155
Aplikacija radi samo na OE1.6. Imas od sonyboys staru aplikaciju i nije bas nesto i trebalo bi da imas cvs ili icvs image. Pozdrav Link ist nicht mehr aktiv.

Zuletzt bearbeitet:
Zurück
Oben