Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: Re: problem dm800se i nettv aplikacija

mislio sam na nettv listu trenutno kod mene na open pli ne radi dosta kanala pa sam mislio da nije problem u mojoj listi pozz

AW: problem dm800se i nettv aplikacija

@brko
ista stvar i kod mene @audi RS6 ,merlin je najbolji i ljepsi ali open pli je za stream najbolji ,a i nije los za ostalo, ne znam sam o dm800se u kombinaciji sa merlinom da li ide nettv bez da stane ili mora isto open pli- pozdrav
Ja koristim nettv na 800se image newnigma2 i nema nikakvih problema. 500hd i newnigma isto rade bez problema. Dok 800 ide samo sa OpenPli.

pozdrav svima
isto i kod mene ne rade mnogo kanali od nettv sa enigmom open pli pa me interesuje kako moze da se to sredi

#SERVICE 1:0:1:0:1:0:820000:0:0:0
pa pise ti dva posta iznad, promjni referencu u buketu, restartaj receiver i kanali idu, naravno ima jedno dvadestak kanala koji ne idu ali to je do njih, uzmi ovu iz spojlera ,kod mene odlicno radi

Zuletzt bearbeitet:

pozzzzzzzzzz svima

imam 800 hd se ferrari clon i sad sam ubacio merlin pa cu vam javit da li blokiranakon 1 sata) ovih dana
al i sa njime ne rade svi kanali(hrt1,nova tv,rtl,rtl2 nabrajam ovih par posto su mi najbitniji) da li ima neko rjesenje
i bic ja ne mogu otvorit tvoj link

HVALA UNAPRIJED

HVALA

hvala svima na odgovorima
sredio sam i radi mi to
al cu malo da gledam sa newnigma2 3.3.3
i za sad radi dobro

da li moze da se uradi da pokazuje sta trenutno ide i sta je sljedece(mislim da je to epg) na odredjenom kanalu

Zurück
Oben