kinky
Ist gelegentlich hier
AW: problem dm800se i nettv aplikacija
vidite da nisam jedini koji ima taj problem...to je sigurno nesto do newnigma 3.2.2...taj image je ostavio u boxu neku gresku i nettv player nece vise ni na jedan drugi image jer uvek pokazuje istu gresku !! Hvala peki sto si se javio ovde
- - - Aktualisiert - - -
jedino da se nazove nettv i od njih da se trazi stari player...u slucaju ako uspe sa starim molim da mi javis ok..pa da i ja potrazim od njih stari player
vidite da nisam jedini koji ima taj problem...to je sigurno nesto do newnigma 3.2.2...taj image je ostavio u boxu neku gresku i nettv player nece vise ni na jedan drugi image jer uvek pokazuje istu gresku !! Hvala peki sto si se javio ovde
Cao.I ja imam isti problem!Koristim vec godinu dana i radilo je ok na newnigma 3.3.1,ali kada je izasla nova verzija aplikacije nettv-a pre dve nedelje, prebacio sam na 3.3.2 i radilo je sve ok nekih par dana,tada su poceli opet problemi sa tonom i vratio sam na 3.3.1 i od tada nemogu da instaliram aplikaciju!!!Probao sam na vise image,ali bezuspesno!!!Izbacuje uvek istu gresku:Neki dodaci nisu dostupni:Extensions/nettvplayer(cannot import name gEvent)
Molim vas dali neko ima ideju sta moze da se uradi!?Probao sam kod brata na dm500hd i izbacuje istu gresku,a u nettv-u neznaju nista o tome i cekam da mi se javi programer!
Ubacivao sam i preko usb-a i preko total commander-a!
Hvala...
- - - Aktualisiert - - -
jedino da se nazove nettv i od njih da se trazi stari player...u slucaju ako uspe sa starim molim da mi javis ok..pa da i ja potrazim od njih stari player
Nemam stariju verziju nazalost!A ja sam uspeo i novu da instaliram kada je izasla,ali vise nemoze...neznam dali su uradili neku promenu jos umedjuvremenu ili sta vec,ali jednostavno na mom 800se neide!!!Dali znate gde mogu da skinem stariju verziju!!!Hvala...