Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Hvala Bic@, ali ovo kako je sada podeseno funkcionise odlicno.
A uskoro dobijam i brzu internet konekciju od 20mb-ova tako da bi se problemi ovakve prirode trebali znatno umanjiti.
Raport slijedi...

Postovani prijatelji forumasi,
Evo i mene ponovo nakon nesto duzeg vremena da kao po obecanju izlozim svoja neka nova iskustva...
Do sada bez nekih vecih promjena, sve radi kao podmazano vec 2 mjeseca.
U medjuvremenu sam dobio brzu kablovsku internet konekciju od 35mbit i svakako se vidi jasna razlika pogotovo sa istovremenim koristenjem interneta preko racunara (download-ovi, sream-ovi, itd).
Znaci slika bez zaledjavanja, sjeckanja ili slicnoga. Takodje primjecujem da "saltanje" funkcionise jos brze (kao sto sam naveo u nekom od prethodnih postova jasno brze od digitalnih programa preko kartice i CI modula).
Ukratko: jos uvijek prezadovoljan prvenstveno zaslugom ovog foruma i ukazanoj pomoci majstora Bic@!

Zdravo dobri ljudi i experti,

kod mene takodje na dm 800hd sa Marlin 3 OE2.0 ne moze Nettv plus aplikacija da se instalira. Probao sam i sa USB stikom i sa harddiska , jednostavno ne ide. Sta treba da se uradi da bi instalacija bila uspešna?

Probao sam ali ne ide uopste. U stvari pokusa da instalira ali na kraju pokaze 0 instaliranih programa i 0 greski.

Aplikacija Za dreambox ide najbolje na CVS oe 1.6 ili (Merlin,DreamElite,newnigma2,DDD,OzooN,Nemesis)
Moze i na OpenPli 2.1 mada ne radi kako treba..
Ako prelistate stranice i procitate malo postove nacicete sve..

Bic@

Hvala @Sony!
Nema te nesto!
Privodis li kraju??

Pozdrav!

Bic@

nijemi bas jasno oko pasworda koji da zamjenim i kako da nadem postojeci hvala svima na pomoci

jeli ima jos neko problema sa net tv plus kanalima neradi mi vise od pola kanala
( Merlin 3 )

odradzeno hvala

Zuletzt bearbeitet:
Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…