hi siki@
i ja sam dosad koristio Openpli ali,,,eto sad 3-ci dan imam taj TS-Image 3.0 na dm800se kod mene jos nije bilo trzanja ili kocenja ,,neznam kako kod tebe,,
nekazem da je bolji od openpli,,, zasad sam snjim zadovoljan plus toga mogu da vidim opet staru listu sa EPG-om sto u OpenPli nemozes!!!jedino fali jos moji Piconi hehe
Zdravo, trebala bi mi pomoc. Imam reciever DM800se clone sa Image Newnigma2-3-3-2-eB-DM800SE-SIM2.10-SSL84B-2012extra.
Nemogu da nadzem nettv listu, sa nettv pluginom nisam bas zadovoljan. Tko bi mi mogao pomoc sa listom i gdje mogu naci user i password?
Hvala unapred.
Zdravo, trebala bi mi pomoc. Imam reciever DM800se clone sa Image Newnigma2-3-3-2-eB-DM800SE-SIM2.10-SSL84B-2012extra. Nemogu da nadzem nettv listu, sa nettv pluginom nisam bas zadovoljan. Tko bi mi mogao pomoc sa listom i gdje mogu naci user i password? Hvala unapred.
zdravo, listu sam stavio u reciever, momentalno koci zbog user i pass, naso sam u=XXXX& i=XXXXXip& neznam jesu li to ti podaci i kako/gdje u listu postavit.
imali ko da mi pomogne? Havala unapred
POZDRAV . ja sam pokusao skoro sve ove metode za ubacovanje nettv aplikacije ali uvijek dobijem isto " IPKG error status:Collected errors"
MOLIM VAS POMOZITE imam Dreambox 800se original i imaage Newnigma2
@mido5155
Aplikacija radi samo na OE1.6. Imas od sonyboys staru aplikaciju i nije bas nesto i trebalo bi da imas cvs ili icvs image. Pozdrav Link ist nicht mehr aktiv.