Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Cyfrowy Polsat

Nobody is reading this thread right now.

jonas5

Freak
Ja posiadam cyfrowy polsat i place abonament.Dotego mam orginalny receiver od polsat.Moje pytanie jest czy ta karta dziala tez w Dreambox 7000? Ja mam tez Modul Diablo cam 2.Wlozylem do modula i do Dreamboxa i nie dziala czy to wogole idzie?

AW: Cyfrowy Polsat

dziala , ale potrzebujesz z twojego polsat reciviera wyciagnac box i rsa key , inaczej zapomnij ze bedzie hell
orginalna karta polsatu tylko w orginalnym tuneze albo CI module

dziala , ale potrzebujesz z twojego polsat reciviera wyciagnac box i rsa key , inaczej zapomnij ze bedzie hell
orginalna karta polsatu tylko w orginalnym tuneze albo CI module
dzieki za odpowiedz.Ale jak to wyciagnac,czy ty to wiesz?

sam nie wyciagniesz , a fachowe wyciagniecie box i rsa keya kosztuje jakies 300 zl , robil to gosc pod poznaniem , ale ostatnio cos zamilkl , wiec przypuszczam ze pojechal na dluzsze wakacje , bo to calkiem legalne nie bylo

sprawdz na

"
[FONT=&quot]Cena usługi wydobycia BOXKEY i RSA to w przypadku każdego dekodera czy CAM Nagravision :[/FONT][FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]244zł usługa + 26zł przesyłka kurierem GLS za pobraniem, lub + 18zł przy wpłacie na konto."[/FONT]

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…