Quantcast
Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Pytanie odnosnie Canal+ i alternatywy

Mr.Zurkon

Freak
Hej,

posiadam już jakiś czas Canal+ ale niestety z powodów przeprowadzki nie mam już możliwości oglądać przez satelitę. Używam kartę Nki w dekoderze VU+ na czytniku wewnętrznym za pomocą Cam.
Teraz bym chciał wypowiedzieć umowe i zastanawiam się jak to będzie gdy ponownie będę chciał odnowić abonament? Jaka będzie kolejność rzeczy? przecież nie zadzwonię i im powiem ze mam już kartę? Czy to w ogóle jest możliwe?

Drogie pytanie, jaka jest możliwość odbioru polskiej telewizji bez Satelity? Cenowo atraktywny iptv abonament by ktoś może polecił?

Dzieki

Hej,

Zgadza się, w przypadku rezygnacji i chęci późniejszego odnowienia subskrypcji na Canal+, będziesz musiał przeprowadzić standardowy proces rejestracji od nowa. To znaczy, że musisz zawrzeć nową umowę, a jeżeli posiadasz już kartę, musisz ją zarejestrować ponownie podczas tego procesu. Nie ma problemu z tym, że już masz kartę - zawsze można ją zarejestrować ponownie.

Co do alternatyw dla satelity, na rynku dostępne są różne usługi IPTV. Jedną z nich jest np. usługa od firmy Netia, która oferuje pakiet telewizji internetowej z dostępem do polskich kanałów. Zalecam jednak przeczytać opinie i porównać oferty różnych dostawców, aby znaleźć tę, która najbardziej Ci odpowiada.

Ceny za takie usługi są zróżnicowane i zależą od liczby dostępnych kanałów, jakości transmisji i innych czynników. Często dostępne są promocje, które mogą uczynić abonament IPTV bardziej atrakcyjnym cenowo.

Pamiętaj jednak, że do korzystania z telewizji internetowej konieczne jest posiadanie stabilnego i szybkiego łącza internetowego.

Mam nadzieję, że pomogłem! Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, śmiało pytaj.

Jeżeli zrezygnujesz z n-ki bo teraz nie oglądasz, to musisz oddać kartę/dekoder albo moduł CI

Jeżeli potem będziesz chciał znowu , to już na 100% dostaniesz następna kartę z dekoderem albo modułem CI które są zparowane ze sobą, czyli dupa a nie oscam

Nie oddasz starego, dostaniesz karę pieniężną za sprzęt, a oni go wywala z systemu i już nie aktywuja

Gesendet von meinem Power mit Tapatalk

Karte iles lat temu kupiłem prywatnie z Boxkeyem, To było kiedyś na własność wykupione przez pierwszego właściciela. Ale nie pamiętam jak na ta kartę zaktywowałem abonament.
Mi sie zdaje ze to była jakaś Nka prepaid, która zmieniłem na abonament.

N-ka od lat nie istnieje, teraz to wszystko canal+ i inny system kodowania, ty masz jeszcze na 100% conax
Dopóki leci to używaj , jeżeli nie oglądasz to puść przed CS komuś co ci będzie aktywację puszczał

Jeżeli zrezygnujesz to wyłącza wszystkie programy co są extra i chyba zostaną tylko niektóre podstawowe, ale na 100% już ci na tą kartę nic więcej nie załączą

Gesendet von meinem Power mit Tapatalk

Tak na 100 mam conax. Ale ja tu bede mieszkał jakieś 2 Lata, bez możliwości odbioru Sat. Czy to ma sens dalej czymac ten abonament?
Nie to już nie jest nc+ na kartę, to zwykły abonament który mięs. opłacam. Jak zrezygnuje to kartę deaktywuja. Ale kolega na gurze pisał ze kartę od nowa zaktywować nie jest problem czy zle zrozumiałem?

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:
Jezeli masz abonament, masz dostep do ich aplikacji, moze twoj TV wspiera, jak nie aternatyw jest masa.

Narazie Adas

tak mam abonament i aplikacje, ale w niej są tylko wybrane filmy. Niema Live TV, jedynie jeśli zmienię pakiet to maja aż 7 kanałów ogulnych.
Netia oferuje tylko TV plus Internet, a tak to nic nie mogę znaleźć.

Co chodzi o mój abonament to dalej nie rozumie. Jeśli abonament zlikwiduje to karta będzie do wyrzucenia? A jeśli tak to jaka będzie znowu możliwość oglądania NCplus na dekoderze Enigma 2? Dostane przy nowym abonamencie nowa kartę?

Ja bym zrezygnowal.
Siedzisz w niewiadomym, placisz i niewiesz co bedzie za dwa lata.
Dzis masz Netlix z polskimi serialami.
Masz tez polski Play co tyle tez niekosztuje dozucisz tv polonia i gra Gita.
Wiesz za dwa lata jak wrocisz z Kicia to niewiadomo czy stara oddzwoni ;)

Nie masz LIVE TV, bo masz stary abonament (ktory tego nie wspiera, tak tlumacza kretyny z C+) , przerobilem ten temat, ratuje cie tylko nowa umowa.

...oczywiscie wszyskich kanalow nie bedzie co ma mamy podpisane w umowie, ale jest co ogladac, mowa o Live TV.

Narazie Adas

Zurück
Oben