Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

To se znalo jos pre nego sto se pojavio jb...izlazi novi update 6.1.1 koja ce da pokrpi rupe koje evasion procackao...ja bi te iphonove zavio u 100€ i bacio...neka ih amerima...

Pogresna tema!

Mada!!

Svi testovi pokazuju da je Samsung skoro u svemu najvise napredovao!
Da ne pominjemo koji je display bio ugradjen u iphone 4

Pa uporedite sami Iphone 4 i 4s gde je bolja grafika!

Ukusi su razliciti kao i potrebe pa se o tome ne treba raspravljati.

Bic@

Zuletzt bearbeitet:

Doktore to se moze promeniti!
Desile su se promene u listama!
(ko ima slabiju internet konekciju interneta mogao bi da proba da umesto 1mb u listi stavi 500kb)
Testirao sam na internet konekciji od 1mb i lista preko buketa je isto radila..
Ne tako dobro normalno kada su vise uredjaja crpile internet..
Tako da imate i takvu alternativu..,.Slika je manje rezolucije i kvaliteta ali vredi pokusati!!

Bic@

Hvala Bic@, ali ovo kako je sada podeseno funkcionise odlicno.
A uskoro dobijam i brzu internet konekciju od 20mb-ova tako da bi se problemi ovakve prirode trebali znatno umanjiti.
Raport slijedi...

drugari pozdrav svima
dali i vas zeza da vam secka nettv preko dm800
kod mene secka stalno ne mogu da gledam nista
pozdrav

AW: Re: problem dm800se i nettv aplikacija

Je li ko pokusao da prepravi bouqet listu tako da se moze koristiti na xbmc?

Meni ovako izgleda stream link na ipad-u ali nemam pojma kako da stavim link na xbmc. Nadam se da neko moze pomoci. hvala!

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
<key>checkedinlist</key>
<dict>
<key>http://sw1-2.nettvplus.com:8080/stream/?channel=pinkbh&amp;stream=1mb&amp;b=3&amp;player=m3u8&amp;u=............&amp;p=...........</key>
<string>/var/tmp//MediaCache/CachedMedia-92oDQw</string>
</dict>
<key>checkedoutlist</key>
<dict/>
<key>targetfilesize</key>
<integer>10485760</integer>
<key>targetsize</key>
<integer>10485760</integer>
</dict>
</plist>

Pozdrav svima na ovom forumu, svaka pohvala za aktivne clanove jer se covek svakako moze puno okoristiti od pojedinaca ovde.

Moj problem je sledeci ,
napravio sam novi bouqet NetTv PLUS
ubacio sam listu iz foruma u NetTv PLUS bouqet

ubacio stari plugin ,imam xxxxxxxxxxxxxxxxxxx, koristim najnoviji NewEnigma2 image na Dreambox 800SE klonu

Restartujem resiver i vidim sve kanale ali mi ne otvara nista , slika crna, zato bih zamolio za pomoc uvazene kolege.

Pozdrav za uvazenog kolegu Bicaveki koji je uvek spreman da pomogne !!!

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:

Pozdrav svima na ovom forumu, svaka pohvala za aktivne clanove jer se covek svakako moze puno okoristiti od pojedinaca ovde.

Moj problem je sledeci ,
napravio sam novi bouqet NetTv PLUS
ubacio sam listu iz foruma u NetTv PLUS bouqet

primer: ubacio stari plugin ,imam xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, koristim najnoviji NewEnigma2 image na Dreambox 800SE klonu

Restartujem resiver i vidim sve kanale ali mi ne otvara nista , slika crna, zato bih zamolio za pomoc uvazene kolege.

Pozdrav za uvazenog kolegu Bicaveki koji je uvek spreman da pomogne !!!
pogledaj da li si username i pass dobro ubacio i pogledaj da ti nisu promjenili pass i username,to se meni desavalo.sretno!

ubacio stari plugin ,imam Username i Pass iz ovo brisi,

!!!
Nemojte opet javno !! Mod brisi to,,isto kod citata @kontesa!!!

@netkey11 pripazi malo na postove!!!
Da za tvoj problem je IP!! menjaj server!!!

Zurück
Oben