Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

ja sam mjerio brzinu neta kod sebe imam preko 30mb ili do servera veza nije ok ili sam server ili je kod mene problem router ili receiver net kabel je cat7 do njega nije a cccam radi ok vjerovatno nije do mene

Postoje par faktora za nestabilnost..!

Image!

internet konekcija i dali ruter ima dobar propust podataka.

Ip adresa servera (Server)

Konfiguracija liste,..,

@Bića

tacno tako, vise faktora tu djeluje, ali preporucam svima open pli, otvara u sekundi i prije a nema zapinjanja, probao sam deset imagea ,ali open pli najbolji i najjednostavniji, internet mora biti najmanje 2mbt, apozeljno je 4 ili 8 i nema problema, pozzz brko

Tako je,za netv je po meni najbolji,testirano 10tak image ,a za cs je isto odlican.merlin mi se najvise svidja ali kvalitet je open pli je taj na kome obadvoje idu odlicno. Hd kanali idu perfektno,bas gledam na sport klup prime hd reala.bas ronaldo dade autogool. Pozz

postovani drugari treba mi pomoc
imam dm800 i istalirao sam net tv i radi
ali kada radi koci slika i ton samo krci ne razume se sta pricaju veliki pozdrav
i hvala u napred

- - - Aktualisiert - - -

zaboravio sam da napisem da je dm 800hd pvr

Re: AW: problem dm800se i nettv aplikacija

i kod mene isto dugo cekam da se otvori kanal na nettv ok 20sekundi
mnogo sporo brate neznam sta da radim neka mi neko kaze sta mogu da radim upomoc

aplikacija je nettv plus dream box

- - - Aktualisiert - - -

nije ova sto je oni sada nude sa njom sam probao nije hteo da se pokaze u glavnom meniju

- - - Aktualisiert - - -

sta je open pli dali je to image ili nesto drugo nisam toliko upucen u sve to ja sam pocetnik

Aplikacije za dreambox su Sr###e

Pisao sam ti na PN pa me potrazi da to resimo!

Moras jos reci dali je clone box ili orginal da vidimo sta treba da se pripremi..

Koji image imas na box_u...

Koji internet imas??

koji je SSL Bootloader

@Bića

Zurück
Oben