Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

@bicevski

nema problema, nisam nista lose ni shvatio, samo bio zbunjen na sta mislis !
hvala na ponudi pomoci !!

pozdrav

@bica
Sretna ti Nova Godina i nadam se da nisi premokar usao u godinu novu:emoticon-0167-beer::emoticon-0168-drink

samo editiraj u tvom zadnjem postu predzadnji red!!!!!

pozz

Upravo sam ubacio bouqet na DM 800se, naravno stavio sam svoj user i password ali nijedan kanal nece da krene.
Imali uloge koji CAM je aktiviran ili da koristim Common?? Hvala na pomoci

Upravo sam ubacio bouqet na DM 800se, naravno stavio sam svoj user i password ali nijedan kanal nece da krene.
Imali uloge koji CAM je aktiviran ili da koristim Common?? Hvala na pomoci

Koji image imas na boxu i pogledaj kog je datuma ?!

Salji jedan primer od toga sto si sredio da vidim sta ne valja dali je do IP adrese ili neceg drugog..

Napisi koji image tacno imas na box

Emulatori nemaju veze sa takvim strimom!

salji na PN

Bića

БИЋА

Evo da i ja napisem svoj prvi komentar te se na ovaj nacin zahvalim velikom maheru bic@veki!
Kutijica radi kao sat i konacno imam pristup nettv-u...
Sada je na redu ugradnja hdd-a

Pozzd
Nele

posto Imam isti problem kao i pojedini,zamolio bih ako neko moze da mi pruzi informaciju oko liste u userbaquet za nettv.Dm800se Newnigma 3.3.2 Imam staru aplikaciju od nettv.Kada izaberem sa Favorite liste u baquet nettv kanale izlazi mi zeit ubershreitung der Transponder. neznam u cemu je Problem. Cini mi se da ono skenira satelit a ne Streaming. User i Password uspesno nadjen i ubacen u listu koju sam ubacivao sa dcc u napravljeni baquet u etc enigma2.Neznam gde je tu greska.

Da po tvom misljenju neka se sve javno postuje jel,kako se dosad vec radilo,,
al vidis sta se odvija zadnje vreme,,mislis da oni spavaju??

Zurück
Oben