Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Ako ti treba pomoc za pokretanje kartice mozes se javiti na pm.

Zdravo svima,
Imam DM8000 sa originalnim imigom i GP3. Instalacija Net-tv je dramaticna. Ni 0.6 ni 0.7 ni 0.8 ne radi. Instalacija pokazuje da je sve ok ali kad restartujem nemam nigde u meni da nadjem nettv player.
Svaka pomoc je dobrodosla.

Pozdrav.

Na oe 2.0 ne ide nikako!!
Pokusaj od Gemini 5.1 pa do newnigma 3.2.2

Ko uspe da instalira plugin neka izvuce ordner iz usr/lib/Enigma2/Python/plugins/Extensions/netvplayer

Da pokusamo da preradimo plugin..

Pozdrav

Bic@

Re: AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Hvala na odgovoru prijatelju. Jedino, ako moze malo preciznije da mi kazes koji software i koji plugin net-tv u kombinaciji zajedno radi dobro?
Dali newenigma2 3.2.2 sa net-tv 0.8 ili sa onim koji tu stoji u downloads?
Hvala unapred.

Ja sam uspio sa Gemini 5.1 da instaliram Nettv 0.7 ali mi se cisto ne svidja Image pa sam vratio na Newnigma.
U narednih 2-3 dana cu ponoviti akciju pa cu javiti porukom.

@kistedu
Uzmi gemini 5.1 i najnoviji plugin sa nettv stranice. Pozdrav

Dali moze neko molim vas da mi da list net-tv preko pm jer nemogu tu da je skinem. Sad instaliram gp5.1 pa cu da skinem password i username i da instaliram opet novi software.
Hvala

Sad radi nettv sa 0.8 aplikacijom ali u keystaff nemogu da vidim username i sifru. Samo pokazuje 123. Ima li neki drugi nacin???

Zuletzt bearbeitet:

Nebi da kazem nista pogresno za plugine koji su se mogli instalirati pre mogu da kazem da je lose islo za ovaj zadnji neznam jer i nemam vise pretplatu na box.
Moj ti je savet uzmi za android tel ili za PC pa gledas preko Buketa kao i sat programe..
Te njihove aplikacije su mnogo unazadjene kad ne mogu da se instaliraju na oe 1.6 kako treba za ove nove Image na oe 2.0 mozda posle 5 ili 10 godina.
U izradi plugina su jako slabi jedino prvi su odradili i on je mogao lepo da se instalira mada je bufering bio los..

Pozdrav

Bic@

- - - - - - - - - -

Pakuj ceo ordner u rar i posalji na mail da vidim sa Hondom da li se moze srediti arhitektura za oe 2.0

Email ti saljem na pn..

Bic@

Mislim da bi najbolje bilo preko virtual router da se pogleda samo on mora da ima na dreambox wifi i komp koji podržava virtualizaciju. Pozdrav

Pakuj ceo ordner u rar i posalji na mail da vidim sa Hondom da li se moze srediti arhitektura za oe 2.0

Email ti saljem na pn..

Bic@

salji samo cu uzet i ovo malo da se pozabavim :smoke:

Dali lista net-tva radi u DM8000 sa openpli 3.0, najnoviji PLI znaci?

Radi sa referencom 4097. Pozdrav

kako ide ova lista na gp3 dm800se ferrari o.e. 1.6, sa 1:0:1 nece

- - - - - - - - - -

ako stavim 4097 uopste ne vidi u listi kanal stream

- - - - - - - - - -

Dali lista net-tva radi u DM8000 sa openpli 3.0, najnoviji PLI znaci?

ja imam u 500hd zadnji openpli 3.0 i radi kao luda sa pocetkom 4097, cak sta vise taj najnoviji open pli guta ostale streamove i sa 1:0:1

Ne znam da li je nekome interesantno, ali sam preko vikenda malo "vjezbao" na sljedecem sistemu:
gemini2-510-dm8000-20100721120153.nfi
nettvplusplayer_0.8_mipsel.ipk
Instalacija je u redu, preko NetTV plugin mogu gledati sve kanale, ali je uuuuuuzasno sporo ucitavanje, pa sam pokusao to "popraviti".
Uspio sam da iščitam moj USER i PASS.
Uspio sam da iščitam url koji plugin koristi da ucita kanal.
Uspio sam da iščitam sa kojih servera (IP-adrese) dolaze pojedini kanali.
Uspio sam da na kompjuteru (VLCplayer) starta NetTV Plus Info Kanal (ucitavanje manje od 1 sekunde, za razliku od NetTV plugina gdje je 20-tak sekundi)
NISAM uspio ostale kanale da startam na kompjuteru (VLCplayer)
NISAM uspio da napravim listu kanala (bouqet) na Dreamboxu - koristio sam tri reference:
1:0:1:100:0:0:0:0:0:0:
1:0:1:0:0:0:820000:0:0:0:
4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:
Da li je neko ima neku ideju/informaciju kako da napravim listu (bouqet) na dreamboxu?

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…