Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Sonyboys i Honda,
momc,i ja imam veliki respekt i poštovanje prema vašem angažmanu ovdje u forumu i nije mi ni palo na pamet da Hondu ili bilo kog u forumu podcijenim.
Svim učesnicima u riješavanju mog problema se srdačno zahvajlujem ali kao što sam i naglasio u ovom slučaju ključno rešenje je došlo od Siki78.

Ja sam poslao "Hvala" svim onim koji su mi direktno odgovorili i smatrao sam da je to dovoljno.
Evo se otvoreno izvinjavam ako sam sa mojim postovima nekog povrijedio ili napravio utisak da je neči angažman ovdje u boardu manje vrijedan.

@Honda kolega nesikiraj se nista,ti se namuci da mu pomognes a on se zahvali samo Siki78,jer on mu je i odradio celi posao.....:smoke:

ma ne sekiram se ja,dobro da ima u timu da barem neko pomogne al @honda odlucila samo malo da pauzira i :read: postove

Postovanje svima, uz pomoc bicaveki, nettv radi na dreambox bez aplikacije bez ikakvih problema.kad uradite tacno onako kako se kaze onda nema nikakvih problema. mnogo bolje nego preko aplikacije.hvala bicaveki jos jednom na pomoci :)

Postovanje svima dali moze neko da mi pomogne ne mogu da snimim ni jedan program sto je stream na dm800
hvala u napred

ako mislis na nettv dok god se pusta sa 4097 referencom ne moze da se snima.Pozdrav

postovani prijatelji dali moze neko da mi kaze sto nece da mi radi
hapy tv lista od bice za open pli

siki druze treba mi pomoc promenio sam operatora za internet i sto sam gledao neke programe
sada ne mogu da gledam u druge prostorije dali mozes da mi pomognes oko toga veliki pozdrav

@dubnica posalji mi pn koji programi ne rade nettv nema nikakve veze sa internet provajderom jedino ako ti je sad slabiji internet

ne to to mi radi ali imama francuze na kartu lokal mi ne radio nisam toliko upucen u te stvari
pa neznam u cfg treba da se promeni i portovi

- - - - - - - - - -

da bi mi radilo u drugi boxovi sa jednu kartu

To ces našem dobrom moderatoru sbanane da posaljes pn ja sam ti slab u tome. Pozdrav

Zurück
Oben