ja sam mjerio brzinu neta kod sebe imam preko 30mb ili do servera veza nije ok ili sam server ili je kod mene problem router ili receiver net kabel je cat7 do njega nije a cccam radi ok vjerovatno nije do mene
tacno tako, vise faktora tu djeluje, ali preporucam svima open pli, otvara u sekundi i prije a nema zapinjanja, probao sam deset imagea ,ali open pli najbolji i najjednostavniji, internet mora biti najmanje 2mbt, apozeljno je 4 ili 8 i nema problema, pozzz brko
Tako je,za netv je po meni najbolji,testirano 10tak image ,a za cs je isto odlican.merlin mi se najvise svidja ali kvalitet je open pli je taj na kome obadvoje idu odlicno. Hd kanali idu perfektno,bas gledam na sport klup prime hd reala.bas ronaldo dade autogool. Pozz
Ja imam 800 se klon, i vec godinu dana mi to radi bez problema.otvara brze nego nekad total u cs-u.image je newnigma a najvaznije je da ubacis u linkove dobru ip adresu od najblizeg servera tebi.
postovani drugari treba mi pomoc
imam dm800 i istalirao sam net tv i radi
ali kada radi koci slika i ton samo krci ne razume se sta pricaju veliki pozdrav
i hvala u napred