Novi Philips Cinema 21:9 - potpun doživljaj kina u vlastitom domu

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 28. Dezember 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Novi Philips Cinema 21:9 - potpun doživljaj kina u vlastitom domu
  [​IMG]
  Iskusite svaki dan filmsku premijeru iz vlastitog naslonjača uz novi Philipsov LED TV Cinema 21:9 s dimenzijama kino plana te nagrađenom tehnologijom prožimajućeg osvjetljenja Ambilight Spectra 3
  Novi Philipsov Cinema 21:9 LED televizor 58PFL955H platinum serije u potpunosti opravdava trud svakog glumca, redatelja, kamermana, majstora rasvjete, kaskadera te svaku uloženu investiciju u produkciju. Objedinjujući filmski format 21:9 i napredne tehnologije LCD televizora 9000 serije 46PFL9705, dobitnikom ovogodišnje prestižne nagrade EISA za najbolji europski LCD TV, ovaj napredni televizor omogućuje gledanje filmova iz redateljske perspektive pružajući pravi kino doživljaj u udobnosti vlastitog doma.
  [​IMG]
  Novi, 58-inčni Cinema 21:9 predstavlja novu generaciju televizora u kino formatu 21:9, što ga čini idealnim uređajem za sve zaljubljenike istinskog iskustva kina. Naime, kod namještanja odgovarajućeg formata na televizorima standardnih dimenzija u nekim se slučajevima gubi i do 25% slike, dok su likovi na ekranu i 33% manji. Philipsov Cinema 21:9 platinum serije pruža potpuno drukčiji pogled i doživljaj svakog filma zahvaljujući novim proporcijama koje donose film bez crnih pruga i bez gubitka dijelova slike.
  Za nenadmašan doživljaj filma, uz format 21:9, zaslužna je i vrhunska kvaliteta slike koja je postignuta upotrebom Philipsovih nagrađenih tehnologija Perfect Pixel HD Engine i LED Pro koji su u potpunosti usklađeni s filmskim formatom 21:9, a prožimajuće osvjetljenje Ambilight Spectra 3 i Full HD 3D postavke pružaju doživljaj potpune udubljenosti u film.
  [​IMG]
  Uz vrijeme odaziva od 0,5 ms i tehnologiju 400Hz Clear LCD, Cinema 21:9 najbrži je LCD na tržištu koji osigurava izrazito jasnu sliku i prilikom brzih izmjena scena. Kvaliteta slike dodatno je poboljšana zahvaljujući i Bright Pro tehnologiji koja pruža slike realistične svjetline i sjajnog kontrasta omogučavajući korištenje do 50% manje energije, a tehnologija Perfect Natural Motion eliminira podrhtavanje slike i osigurava prirodne pokrete.
  Cinema 21:9 opremljen je i NET TV-om koji omogućuje bogat izbor mrežnih usluga koje se mogu koristiti izravno na televizoru pomoću daljinskog upravljača, a za ljubitelje multimedijske zabave, ovaj LCD televizor pruža mnogobrojne mogućnosti povezivanja s DLNA i WiFi mrežom. Prisutne su i postavke za korisnike željne praćenja događaja prilikom gledanja televizije koji će u potpunosti zadovoljiti svoje potrebe uz multi-view prikaz koji pruža gledanje usluga na mreži kao što je Net TV u prozoru koji se prikazuje uz prozor s televizijskim sadržajem.
  [​IMG]
  Zahvaljujući vrhunskim mrežnim trgovinama video sadržajima i televizijskim programima na zahtjev, stvaranje vlastitog rasporeda programa i neograničen izbor neprocjenjivih klasika i novih izdanja ostvarivo je uz samo jedan pritisak gumba iz udobnosti vlastitog naslonjača.
  Novi model Philipsovog Cinema 21:9 LCD TV prijemnika može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a okvirna cijena je 58PFL955H - 29 999 kn.
  Autor: Sat Multimedia
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.