Vodeći Philips monitori na CeBIT 2013

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 7. März 2013.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  [h=2]Vodeći Philips monitori na CeBIT 2013[/h]
  [​IMG]
  [FONT=&quot]Vodeći Philips monitori na CeBIT 2013[/FONT]
  Noviteti sadrže ErgoSensor i Ambiglow tehnologiju, 29 "UltraWide 21:09 monitor, 27" WQHD PLS i Clinical Review monitor
  MMD, vodeća tehnološka tvrtka i licencirani brend partner za Philips monitore, predstavit će niz istaknutih monitora na CeBIT-u. U poslovnom segmentu, MMD će predstaviti Philips UltraWide 73,6 cm (29 ") monitor u Cinemascope formatu 21:09. Osim navedenog modela također dio B2B portfelja čine: 68,6 cm (27 ") PLS model s prekrasnom WQHD rezolucijom od 2560 x 1440 piksela, kao i 58,4 cm (23") IPS model s ErgoSensor tehnologijom, koji pazi na korisnikovo držanje i daje korektivne povratne informacije. Osim toga, MMD će prikazati 27-inčni AH-IPS monitor s 3D mogućnostima i Ambiglowtehnologijom fokusiranom na ljubitelje igrica, kao i 23 "IPS model s MRT povezivanjem. Premijeno na CeBIT-u bit će izložen Clinical Review monitor, koji je idealno dizajnirani za upotrebu u kliničkim uvjetima. Svi modeli bit će i prikazani od 5. do 9. ožujka 2013. u Hannoveru, na CeBIT sajmu IT tehnologija, u dvorani 15.
  Zavidnog formata, oštrine i produktivnosti: 29" UWHD 21:9 displayModel UltraWide redefinira standarde u modernom poslovnom okruženju. State-of-the-art AH-IPS tehnologija daje jasne slike i žarke boje. Najimpresivnija značajka ovog modela je thought-through značajka omjera 21:09. UltraWide zaslon omogućuje pregledavanje različitih Windows programa side-by-side nudeći potreban dodatni prostor za uredske aplikacije. S MultiView značajkom računala i BluRay igraće konzole mogu biti povezane i pregledane istovremeno, što dovodi do značajne uštede vremena i povećanja produktivnosti.
  Jednostavno više produktivan - 27″ WQHD monitor s PLS tehnologijom. Glavna misija 272P4QPJKEB modela je određivanje oštrine. Nudi i dva DisplayPort konektora za daisy-chain set-up, kao i HDMI i DVI priključke. Čak tri USB (3.0) priključka na vrhu oduševit će i najzahtjevnije korisnike. Preko pivot funkcije zaslon se može okretati od krajolik do portret formata u roku od samo nekoliko sekundi što je posebno praktično u radu s dugim tekstovima i tablicama ili pri uređivanju fotografija. Drugi Philips CrystalClear model opremljen je najnovijom PLS pločom, čime se postižu fantastično jasne i živopisne slike na 2560 x 1440 piksela. Model sadrži i brojne ugrađene pogodnosti kao što su MultiView i integrirana web kamera s 2,0 megapiksela.
  Svjetska ekskluziva - Ambiglow 3D monitor. Philips će predstaviti još jedan uspješni monitor iz 27" linije: gaming Gioco 3D monitor. Ovaj model, ne samo da pruža odlične slike koristeći vrhunski AH-IPS panel i 3D tehnologiju polarizacije bez treperenja, već i stvara aureolu podudaranja slika na pozadini ekrana, koja se zove Ambiglow. Posebno je pogodan za gledanje filmova i igrice. Philips Ambiglow nudi jedinstveno iskustvo gledanja, istovremeno smanjujući zamor očiju. Izvanredni gaming model smart karakteristika sadrži i USB priključak za brzo punjenje mobilnih telefona, kao i 3D auto funkciju.
  [​IMG]
  ErgoSensor - Pazi na zdravlje korisnika. Poslovni model 231P4QRYES kombinira najnoviji eIPS zaslon s user-friendly ErgoSensor značajkama. Ova tehnologija mjerena je određenim ergonomskim parametrima kao što su udaljenost gledanja, radno vrijeme ili držanje tijela, a potom daje korektivne povratne informacije o unapređenju zdravlja i produktivnosti na radnom mjestu.
  23" inovacija - MHL. 23-inčna inovacija, model 237E4QHAD nudi MHL povezivanja koja omogućuje Android korisnicima povezivanje mobilnih gadgeta s monitorom i direktan prikaz sadržaja sa smart telefona ili tableta na velikom ekranu.
  Premijera - Clinical Review monitori. MMD će premijerno predstaviti i Philipsove modele s certifikatima za specifične primjene u kliničkom sektoru. U ovom segmentu, monitori ne samo da nude vrhunsku kvalitetu slike, već ispunjavaju posebne higijenske i i ergonomske zahtjeve. Philips Clinical Review monitor može se pohvaliti jedinstvenim anti-bakterijskim premazom i lakoćom čišćenja. Točna boja i reprodukcija u sivim tonovima osigurana je DICOM-compliant D-Prikaz tehnologijom.
  Philips lansira i 61 cm (24 ") IPS monitor za vrhunski kontrast boja, kao i dva 68,6 cm (27") modela s tehnologijom high-grade AMVA i PLS prikazom. USB monitor od 54,6 cm (21.5 ") je raspona koji omogućava ultra-mobilno korištenje.

  MMD će predstaviti navedene Philipsove monitore na CeBIT sajmu u Hannoveru (dvorana 15, štand F51) od 5. - 9. ožujka 2013.


  Sat Multimedia.hr
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.