Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Vodeći Philips monitori na CeBIT 2013

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 7. März 2013.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  [h=2]Vodeći Philips monitori na CeBIT 2013[/h]
  [​IMG]
  [FONT=&quot]Vodeći Philips monitori na CeBIT 2013[/FONT]
  Noviteti sadrže ErgoSensor i Ambiglow tehnologiju, 29 "UltraWide 21:09 monitor, 27" WQHD PLS i Clinical Review monitor
  MMD, vodeća tehnološka tvrtka i licencirani brend partner za Philips monitore, predstavit će niz istaknutih monitora na CeBIT-u. U poslovnom segmentu, MMD će predstaviti Philips UltraWide 73,6 cm (29 ") monitor u Cinemascope formatu 21:09. Osim navedenog modela također dio B2B portfelja čine: 68,6 cm (27 ") PLS model s prekrasnom WQHD rezolucijom od 2560 x 1440 piksela, kao i 58,4 cm (23") IPS model s ErgoSensor tehnologijom, koji pazi na korisnikovo držanje i daje korektivne povratne informacije. Osim toga, MMD će prikazati 27-inčni AH-IPS monitor s 3D mogućnostima i Ambiglowtehnologijom fokusiranom na ljubitelje igrica, kao i 23 "IPS model s MRT povezivanjem. Premijeno na CeBIT-u bit će izložen Clinical Review monitor, koji je idealno dizajnirani za upotrebu u kliničkim uvjetima. Svi modeli bit će i prikazani od 5. do 9. ožujka 2013. u Hannoveru, na CeBIT sajmu IT tehnologija, u dvorani 15.
  Zavidnog formata, oštrine i produktivnosti: 29" UWHD 21:9 displayModel UltraWide redefinira standarde u modernom poslovnom okruženju. State-of-the-art AH-IPS tehnologija daje jasne slike i žarke boje. Najimpresivnija značajka ovog modela je thought-through značajka omjera 21:09. UltraWide zaslon omogućuje pregledavanje različitih Windows programa side-by-side nudeći potreban dodatni prostor za uredske aplikacije. S MultiView značajkom računala i BluRay igraće konzole mogu biti povezane i pregledane istovremeno, što dovodi do značajne uštede vremena i povećanja produktivnosti.
  Jednostavno više produktivan - 27″ WQHD monitor s PLS tehnologijom. Glavna misija 272P4QPJKEB modela je određivanje oštrine. Nudi i dva DisplayPort konektora za daisy-chain set-up, kao i HDMI i DVI priključke. Čak tri USB (3.0) priključka na vrhu oduševit će i najzahtjevnije korisnike. Preko pivot funkcije zaslon se može okretati od krajolik do portret formata u roku od samo nekoliko sekundi što je posebno praktično u radu s dugim tekstovima i tablicama ili pri uređivanju fotografija. Drugi Philips CrystalClear model opremljen je najnovijom PLS pločom, čime se postižu fantastično jasne i živopisne slike na 2560 x 1440 piksela. Model sadrži i brojne ugrađene pogodnosti kao što su MultiView i integrirana web kamera s 2,0 megapiksela.
  Svjetska ekskluziva - Ambiglow 3D monitor. Philips će predstaviti još jedan uspješni monitor iz 27" linije: gaming Gioco 3D monitor. Ovaj model, ne samo da pruža odlične slike koristeći vrhunski AH-IPS panel i 3D tehnologiju polarizacije bez treperenja, već i stvara aureolu podudaranja slika na pozadini ekrana, koja se zove Ambiglow. Posebno je pogodan za gledanje filmova i igrice. Philips Ambiglow nudi jedinstveno iskustvo gledanja, istovremeno smanjujući zamor očiju. Izvanredni gaming model smart karakteristika sadrži i USB priključak za brzo punjenje mobilnih telefona, kao i 3D auto funkciju.
  [​IMG]
  ErgoSensor - Pazi na zdravlje korisnika. Poslovni model 231P4QRYES kombinira najnoviji eIPS zaslon s user-friendly ErgoSensor značajkama. Ova tehnologija mjerena je određenim ergonomskim parametrima kao što su udaljenost gledanja, radno vrijeme ili držanje tijela, a potom daje korektivne povratne informacije o unapređenju zdravlja i produktivnosti na radnom mjestu.
  23" inovacija - MHL. 23-inčna inovacija, model 237E4QHAD nudi MHL povezivanja koja omogućuje Android korisnicima povezivanje mobilnih gadgeta s monitorom i direktan prikaz sadržaja sa smart telefona ili tableta na velikom ekranu.
  Premijera - Clinical Review monitori. MMD će premijerno predstaviti i Philipsove modele s certifikatima za specifične primjene u kliničkom sektoru. U ovom segmentu, monitori ne samo da nude vrhunsku kvalitetu slike, već ispunjavaju posebne higijenske i i ergonomske zahtjeve. Philips Clinical Review monitor može se pohvaliti jedinstvenim anti-bakterijskim premazom i lakoćom čišćenja. Točna boja i reprodukcija u sivim tonovima osigurana je DICOM-compliant D-Prikaz tehnologijom.
  Philips lansira i 61 cm (24 ") IPS monitor za vrhunski kontrast boja, kao i dva 68,6 cm (27") modela s tehnologijom high-grade AMVA i PLS prikazom. USB monitor od 54,6 cm (21.5 ") je raspona koji omogućava ultra-mobilno korištenje.

  MMD će predstaviti navedene Philipsove monitore na CeBIT sajmu u Hannoveru (dvorana 15, štand F51) od 5. - 9. ožujka 2013.


  Sat Multimedia.hr
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.