Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Samsungu priznanje za kvalitet slike na UHD TV S9 modelu

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 29. März 2013.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  [h=2]Samsungu priznanje za kvalitet slike na UHD TV S9 modelu[/h]
  Globalne kompanije za sertifikovanje UL, TUV Reinland i Intertek dodelile su Samsung Elektroniksu priznanje za izuzetan kvalitet slike, zvuka i 3D performanse modela UHD TV S9.UL, vodeća privatna kompanija za sertifikaciju u svetu, testirala je kvalitet slike Samsung UHD TV S9, analizirajući ujednačenost boje i jačinu osvetljenja, ugao gledanja i rezoluciju, 3D sposobnosti i audio izlaz. Zahvaljujući beskompromisnim performansama modela S9, UL je kompaniji Samsung dodelio prvu potvrdu na svetu za UHD performanse. TUV Rheinland je testiranje bazirala na neophodnoj razdaljini za gledanje UHD TV uređaja velikih dimenzija, u poređenju sa standardima za TV uređaje koji ne spadaju u kategoriju UHD TV. I britanska kompanija Intertek takođe je prepoznala kvalitet Samsung UHD TV S9 uz superioran kvalitet slike kao što su ujednačenost, boja, osvetljenost, ugao gledanja i rezolucija, dajući ''Oznaku kvaliteta i performansi'' prvi put u okviru kategorije UHD TV uređaja. Intertekova Oznaka kvaliteta i performansi dobija se kada se prođu rigorozni protokoli testiranja koji su osmišljeni tako da se pobrinu da proizvod bude u vrhu svoje kategorije, a u okviru kriterijuma kao što su funkcionalnost, rok trajanja, upotrebljivost i izrada.Samsungov televizor, koji je lansiran na sajmu CES 2013 u Las vegasu, ima više od osam miliona piksela, četiri puta više nego trenutni Ful-HD TV uređaji. Potpredsednik tima za istraživanje i razvoj hjogun Li je kazao da zvanično priznanje ove tri organizacije predstavlja značajan korak u napretku čitavog tržišta UHD tj. televizora sa ultravisokom definicijom. ''Naš cilj da pružimo vrhunsko TV iskustvo, ostvaruje se i kroz podršku i potvrdu globalnih standarda'', naveo je Li i dodao da će nastaviti sa unapređivanjem tržišta, a takođe će i dalje pomagati ljudima da dožive najbolje u oblasti kvaliteta TV ekrana, slike i zvuka.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.