Digital Eliteboard - Das große Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

image za dreambox 500 clone

OP
OP
dado123

dado123

Hacker
Registriert
9. Mai 2010
Beiträge
404
Punkte Reaktionen
107
Punkte
103
AW: image za dreambox 500 clone

skinuo sam ga i nece kada ga upalim stoji mi na TV system pal i zeleno save ali nece da ide dalje zbog cega
 
OP
OP
dado123

dado123

Hacker
Registriert
9. Mai 2010
Beiträge
404
Punkte Reaktionen
107
Punkte
103
AW: image za dreambox 500 clone

niko nije imao sa ovakvim problemom ,ubacio sam image ali kada ide sam na postavke tv sistema stoji pal,i zeleno dugme save pokusavam na daljinskom pritisnuti zeleno dugme save ali nece nikako niti ga mogu ugasiti na daljinskom zbog cega bi se to dogadja
 
OP
OP
dado123

dado123

Hacker
Registriert
9. Mai 2010
Beiträge
404
Punkte Reaktionen
107
Punkte
103
AW: image za dreambox 500 clone

pokusavao sam i sa drugim image i sa baterijama ,sa drugim daljinskim od 7020 nece nikako
 

murati

Best Member
Boardveteran
Registriert
27. März 2008
Beiträge
7.555
Punkte Reaktionen
4.318
Punkte
383
Ort
Digital-Eliteboard
AW: image za dreambox 500 clone

Zdravo...


De nam samo napisi koji tije MAC od Boxa....ako pocinje ovako 00:09:34
onda rokni mu ovaj image Link ist nicht mehr aktiv. tu tije Cccam 2.1.4 vec na njemu..ides sa dreamup..
 

misko1234

Meister
Registriert
6. September 2010
Beiträge
923
Punkte Reaktionen
157
Punkte
103
Hallo

Imo sam taki slican problem od svih image sto sam probo ni jedan nemoze osim Gemini 4.5 i onda je sve islo uredno pokusaj ubacit 4.5

pozdrav
 
OP
OP
dado123

dado123

Hacker
Registriert
9. Mai 2010
Beiträge
404
Punkte Reaktionen
107
Punkte
103
AW: image za dreambox 500 clone

nasao sam ga i ubacio i nista isto ko i prije da nije nesto od resivera do daljiskog to jest da nije crko neki osigurac
 
Oben