Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Hier kommt alles rund um DigiTV rein!

• Ersteller Ersteller Gelöschtes Mitglied 28752
  • Erstellt am Erstellt am
    Nobody is reading this thread right now.
AW: Hier kommt alles rund um DigiTV rein!

egal welche emu nur die richtigen key eintragen !! ( natürlich die für den MX 40 )
damit ist keine besondere gemeint !!

oder haste den reciever ganz neu und noch nicht geflascht ????

cao

Zuletzt bearbeitet:

Vlasnik Digi TV u financijskim problemima

Rumunjska kompanija RCS / RDS, jedna od vodeæih tvrtki u srednjoj i istoènoj Europi, trenutno se nalazi u financijskim poteškoæama. Prema informacijama koje su dostupne u Bukureštu postoji dug za otplatu kredita, koji se popeo na 13,6 milijuna dolara (9,7 milijuna eura).
RCS / RDS je vodeæi kablovski operater u Rumunjskoj zajedno sa DTH platformom Digi TV koji još uvijek djeluje u pet zemalja Srednje i Istoène Europe, ukljuèujuæi i Srbiju i Hrvatsku.
Tvrtka RCS / RDS u 2008 ostvarila je promet od 700 milijuna USD najviše u Rumunjskoj i Maðarskoj.
Paket Digi TV se distribuira preko satelita Intelsat 10-02 (1 ° W) i Thor 5 (0,8 ° W) kodiran u sistemima Nagravision 2 / 3. Stari sistem Nagravision 2 je pokidan i time nanosi velike finansijuske gubitke operateru.

nova ferkvencija na Digi TV (1W):

Freq:11.747 GHz
H
SR:28000

Kanal D,Sport Klub,TVPaprika,Brava TV

Hallo und Danke für die Blumen!

Bei mir ist das selbe,habe Dream und bis jetzt keine Lösung gefunden,Normal ist der Untertitel nur für Abo Kunden zugänglich!

Gruß Murati!

hi,
bei mir klappts,habe DM7020. Mit der Taste AUDIO öfnet sich ein Fenster ,mit Pfeil nach unten auf Untertitel navigieren und mit Pfeil nach Links/Rechts die Sprache wählen.
:ja

AW: Kljucevi za digiTv

pozdrav
dali niko zna zasto mi nece digi tv ds otvora otvori samo kodiranih jedno dva i vise nece .
imam resiver marke edision

Zdravo djoka..

De nam napisi koji SW imas na Resiveru...

pocelo je

Official info DigiTV Romania
DigiFilm 1
12607 27500 H
encrypt nagravision 3

Digi film 1 je sada zakljucan u Nagravision 3

Na stranici Digi Srbija se pojavila vest o zameni starih kartica:

Zamena Smart kartica
U cilju zaštite naših usluga i unapređenja kvaliteta programa koji naši korisnici prate putem Digi tv DTH platforme, kompanija DIGI SAT je pokrenula projekat zamene Smart kartica novim Smart karticama.
Pored osnovnog cilja, vrednost ovog projekta se ogleda i u zaštiti prava svih korisnika usluga DIGI TV-a, kao i sprečavanju zloupotrebe prisutne na našem tržistu telekomunikacija.

U narednom periodu svi korisnici će biti detaljno obavešteni o načinu na koji će moći zameniti svoje stare Smart kartice. Zamena se neće vršiti svim korisnicima, jer nekolicina ih već ima Smart kartice iz novog sistema.
Molimo sve naše korisnike za punu saradnju i poštovanje uputstava koja će biti saopštena, a u cilju obostrane koristi i unapređenja poslovne saradnje.

AW: Digi tv Chat

Cao svima imam pitanje kako da gledam digitv sa dreambox800hd hvala unaprijed!

Hvala Murati mozes li mi ti pomoci malo oko ovog Dreamboxa neki dan sam ga tek uzeo jedino sto sam uspio dosad je da sam stavio onaj gemini,ali neznam kako da otvorim digi tv na opticumu ga imam jer ubacivam kodove manuelno

Nema na cemu Sheki...

Ovako tebi treba jedan Softcam kojeg ces ubaciti putem Nullmodem Kabla ili preko Netztwerk Kabla ako tije Dream spojen na Net,pogledaj dole imas Softcam vec Gotov sam ti napravio samo ga ubaci u Resiver i gotovo ....

Hvala murati sve je sredzeno :dfingers::dfingers:

Nema na cemu Jarane.... Super kad si uspjeo :ja

Zurück
Oben