Dreambox 800 clone HD yayinlarda problemim var

Dieses Thema im Forum "Turkish" wurde erstellt von DreamboxTR, 16. November 2013.

  1. DreamboxTR
    Offline

    DreamboxTR Newbie

    Registriert:
    14. November 2013
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Arkadaslar benim clone de sky HD ve TR Hd lerden baska hic bir HD yayin cikmiyor...

    Yani ARD-ZDF falan..

    Acaba neyi yanlis yapiyorum...
     
    #1
  2. lebak2013
    Offline

    lebak2013 Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    30. Oktober 2013
    Beiträge:
    35
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: Dreambox 800 clone HD yayinlarda problemim var

    nasil izliyorsun birinden dosyami aldin?

    Cccam Iptv ne izliyorsun
     
    #2
  3. DreamboxTR
    Offline

    DreamboxTR Newbie

    Registriert:
    14. November 2013
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Dreambox 800 clone HD yayinlarda problemim var

    Server üzeri sky mgcamd ile izliyorum..

    Frei olan HD kanallar hic cikmiyor..sadece einsfestivalHD cikiyor..
     
    #3
  4. subzero77
    Offline

    subzero77 Ist oft hier

    Registriert:
    11. Juni 2012
    Beiträge:
    130
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    18
    Beruf:
    IT
    Ort:
    BERLIN
    AW: Dreambox 800 clone HD yayinlarda problemim var

    blindscan yap veya transponder üzerine bir ara?
     
    #4
  5. DreamboxTR
    Offline

    DreamboxTR Newbie

    Registriert:
    14. November 2013
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Dreambox 800 clone HD yayinlarda problemim var

    transponder üzeri arama hic yapmadim ,nasil oluyor acaba..
     
    #5
  6. subzero77
    Offline

    subzero77 Ist oft hier

    Registriert:
    11. Juni 2012
    Beiträge:
    130
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    18
    Beruf:
    IT
    Ort:
    BERLIN
    AW: Dreambox 800 clone HD yayinlarda problemim var

    misal hd+ transponder ayari.
    [TABLE="class: wikitable"]

    10832
    horizontal
    22000
    2/3

    [/TABLE]

    bu transpondayi tara bir?
    veya
     
    #6
  7. DreamboxTR
    Offline

    DreamboxTR Newbie

    Registriert:
    14. November 2013
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Dreambox 800 clone HD yayinlarda problemim var

    taradim ustam oda olmadi...herhalde son care ebay da satarim1
     
    #7
  8. subzero77
    Offline

    subzero77 Ist oft hier

    Registriert:
    11. Juni 2012
    Beiträge:
    130
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    18
    Beruf:
    IT
    Ort:
    BERLIN
    AW: Dreambox 800 clone HD yayinlarda problemim var

    baska bir image yüklemeyi calisdinmi?
     
    #8
  9. Talan10
    Offline

    Talan10 Hacker

    Registriert:
    11. November 2008
    Beiträge:
    398
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Dreambox 800 clone HD yayinlarda problemim var

    Usta.
    Baska tuner veya spau diseqc Schalter. Bendede ayni problem varsi
     
    #9
  10. DreamboxTR
    Offline

    DreamboxTR Newbie

    Registriert:
    14. November 2013
    Beiträge:
    13
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Dreambox 800 clone HD yayinlarda problemim var

    Arkadaslar hata tuner deymis,degistirdim simdi ok...
     
    #10
  11. subzero77
    Offline

    subzero77 Ist oft hier

    Registriert:
    11. Juni 2012
    Beiträge:
    130
    Zustimmungen:
    2
    Punkte für Erfolge:
    18
    Beruf:
    IT
    Ort:
    BERLIN
    AW: Dreambox 800 clone HD yayinlarda problemim var

    Buna sevindim:)

    Gesendet von meinem GT-I9100 mit Tapatalk
     
    #11

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.