Dell predstavio novi ultrasharp monitor

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 13. November 2011.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Dell predstavio novi ultrasharp monitor

  [​IMG]

  Dell predstavio novi ultrasharp monitor

  Na naše tržište stigao je novi 23-inčnimodel U2312HM Dell UltraSharp monitor prepoznatljiv po nizu naprednih značajki. Izuzetno prilagodljivi dizajn s rotirajućim monitorom koje omogućava nesmetano čitanje dugih brošura i web stranica kao i pametna štednja energije zahvaljujući posebnom prilagođavanju svjetline do 150 nita pri čitanju teksta ubraja ovaj uređaj među one koji brinu o kućnom budžetu i eliminiraju ovisnost o mišu. Također ga krasi sofisticirani dizajn čime se nameće kao savršeni dodatak svakom interijeru
  [​IMG][​IMG]

  Ovaj svestrani monitor koristi IPS tehnologiju odlične rezolucije od 1920x1080 piksela te posjeduje iznenađujuću dosljednost spektra živopisnih boja u 16.7 milijuna nijansi s minimalnim odstupanjem boja iz gotovo bilo kojeg kuta. Također pruža značajno visok omjer kontrasta s 2 000 000:1, a uz omjer slike 16:9 i odličnu rezoluciju, kao stvoren je za uživanje u Full HD filmovima.
  [​IMG]
  Imajući na umu razne profile korisnika, novi UltraSharp monitor prilagođen je zahtjevima poslovnih potrošača kao što su arhitekti i grafički dizajneri, financijski analitičari, zdravstveni suradnici i zaposlenici u izdavaštvu te fotografi i znanstvenici. Novi UltraSharp monitor spada i u ekološki odgovorne uređaje jer je izrađen bez uključivanja substanci arsena ili žive u LED panelu čime zadovoljava najnovije standarde zaštite okoliša, kao što su Energy Star, EPEAT Gold, TCO Certified Displays 5.2 i CECP.
  [​IMG]
  Novi UltraSharp model monitora može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama s tehničkom opremom, a cijena se kreće već od 1700 Kn + PDV.
  Autor: Sat Multimedia
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.