Cyfra+ pre, jaki modul?

Dieses Thema im Forum "Polsat/Cyfra PayTV" wurde erstellt von ricardonoone, 28. Juli 2012.

  1. ricardonoone
    Offline

    ricardonoone Newbie

    Registriert:
    27. Dezember 2008
    Beiträge:
    1
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Czesc ,
    podczas ostatniego pobytu w Polsce kupilem C+ w wydaniu prepaid :)
    nu stoje przed malym problemem, z jakim modulem CI+ pracuje ta karta ?
    najlepiej by bylo jezeli ten nowy modul by tez ze SKY pracowal , to znaczy CYFRA+ i SKY w jednym module ( nie mam ochoty kazdym razem wymieniac modul)


    Hartware: Sony Bravia z CI+ slot, zintegrowany sat dekoder
     
    #1
  2. czutok
    Offline

    czutok VIP

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.922
    Zustimmungen:
    9.668
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Cyfra+ pre, jaki modul?

    czeba bylo najpierw pytac a potem kupowac

    cyfra jest seca , wiec potrzebujesz modul aston od wersji 1,3 wzwysz , dostaniesz na alegro albo ebeyu na tony

    jezeli masz programy HD na twoim preypeyd topotrzebujesz astona 2.0

    sky i cyfra w 1 module nie poleci , nie ma szans , mozesz se kupic ewentualnie 2 smargo alboeasymouse i podpiac obie karty przez usb do serverka albo reciviera

    karta cyfry smiga bez problemu przez czysty cccam , jezeli twoj recivier potrafi jakies emu
     
    #2
    ricardonoone gefällt das.
  3. banan61
    Offline

    banan61 Ist oft hier

    Registriert:
    8. Mai 2009
    Beiträge:
    111
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    NRW
    AW: Cyfra+ pre, jaki modul?

    A naprzyklad Diablo Cam z 2-ma czytnikami? Tez nie pojdzie?
     
    #3
  4. czutok
    Offline

    czutok VIP

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.922
    Zustimmungen:
    9.668
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Cyfra+ pre, jaki modul?

    nie wiem na 100% , dlatego nie proponuje

    pozatym wydaje mi sie ze trzeba karte ciac zeby wlazly do modulu ( o ile pamietam 1 cala , droga mala jak sim ) ale moge sie mylic
     
    #4
  5. banan61
    Offline

    banan61 Ist oft hier

    Registriert:
    8. Mai 2009
    Beiträge:
    111
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    NRW
    AW: Cyfra+ pre, jaki modul?

    Nie, nie mylisz sie.Ale to moze dzialac.
     
    #5
  6. czutok
    Offline

    czutok VIP

    Registriert:
    17. März 2009
    Beiträge:
    24.922
    Zustimmungen:
    9.668
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Unter ne Brücke
    AW: Cyfra+ pre, jaki modul?

    moze , ale wcale nie powiedziane ze bedzie na 100%

    ja bym proponowal ci jednak 2 zewnetrzne czytniki i wpiac w cos co bedzie czytac obie karty naraz ( moze puzniej dojdzie trzecia i czwarta ) i bedzie znowu problem
     
    #6
    ricardonoone gefällt das.

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.