Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

ja sam htjeo samo da kazem daje lakse jednu Kartu koja nije
uprarena Pokrenuti nego jednu koja je vec uparena..pa sad neka je stavlja ko hoce u Org Box...

probleme na org. boxu imaju samo total bih i bnet, dok total srbija nema tih problema jer ako neradi iskljuce kodiranje...

Tacno je to ja imam ttv srbija i meni u org.box svi kanali rade osim sto Bhtv 1 nema uopce neznam zasto

Ciao ljudi!

Hteo sam samo da vam kazem da mi ponovo radi TT TV u original
Echolite. Zvali su moji u BG pa sam veruvatno uradio softver update i paring.

Sad verovatno ne smejem da rizikujem da stavim karticu u mom AZBoxu.
Slika naravno je gorije i moram da snimim preko skart :emoticon-0124-worri.

Nadam se, da ce uskoro doci neko resenje.

hahah murati ja od kad znam za sebe pricase da ce sudnji dan doc al .....

da da. evo preblizava se. nasi cenjeni profesori astrologije kolege @dr. kinez, naravno @dr. paradox i last but not least @dr. narog vodili su diskusiju u vezi apokalipse. odkad je nas chef @mura tu TEMU procitao od tada spominja taj "jugdement day"

E drago moje drustvo lako se ismijavat ako sam to tako svatio i to na tudju muku nedo bog nikome kao sto pate bez razloga kao i obicno vecinom nevini civili i to po citavoj nasoj kuglici

Ma pustimo to nego imamo preca posla imam pitanje da li nekome radi uopce ttv preko DM ili PC ako ima nek se javi na PN pozz svima

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:

dragi kolega @crni

sa mojim postom nisam se tebi ismejavao. hteo sam samo da se nasalim malo i to nije protiv tvoje osobi bilo. izvinjavam se ako sam te uvredio.

pozdrav

Kod mene jos radi total samo nece dugo jer u Entitlement mi stoji do 3.5.

Evo jos nesto preuzeto sa drugog foruma

total je u totalnom haosu , na original resiverima im svako malo nestane po nekoliko kanala i ne rade uopste pa opet dodju i tako non stop, korisnici su ocajni a pozivom korisnicke podrske koju ako uspijete dobiti kazu molimo izvinite ali imamo tehnickih poteskoca, tako da ovo sve mirise na totalni povratak na ranije stanje jer ni oni sami nemaju pojma kud i kako dalje, imam i neke provjerene info i to bas iz totala ali njih jos necu iznositi zato sto ce prekosutra biti sastanak sa svim dilerima pa da ne dobiju od mene info prije nego stignu na sastanak.

bas tako druze..zato ja kazem ...samo polako...:emoticon-0175-drunk

pa sta su oni mislili da onaj njihov stari echo box moze to podrzati... nece to proci, oni moraju promjeniti boxove da to uspje kako treba.

ja poznam dvojicu sto imaju total bih i kod njih neradi u org boxu kako treba, najcesci problem je sto se slika zamrzne a ponekad zna biti da se nepojavi slika... bas im je liepo.

moje misljenje je da su to znali ovi iz totala da nece uspjeti kako treba njima je izgleda bijo cilj da se kartica poveze sa resiverom, dosta njih je vratilo karticu u resiver tako da nemogu vise koristiti u drugim resiverima.

Kod mene jos radi total samo nece dugo jer u Entitlement mi stoji do 3.5.

Evo jos nesto preuzeto sa drugog foruma

total je u totalnom haosu , na original resiverima im svako malo nestane po nekoliko kanala i ne rade uopste pa opet dodju i tako non stop, korisnici su ocajni a pozivom korisnicke podrske koju ako uspijete dobiti kazu molimo izvinite ali imamo tehnickih poteskoca, tako da ovo sve mirise na totalni povratak na ranije stanje jer ni oni sami nemaju pojma kud i kako dalje, imam i neke provjerene info i to bas iz totala ali njih jos necu iznositi zato sto ce prekosutra biti sastanak sa svim dilerima pa da ne dobiju od mene info prije nego stignu na sastanak.

doslovno ste me citirali , hvala

neznam da li je neko od vas zapazio da vec par dana se niko nejavlja da mu je kartica stala,dali od Pinka ili TTtv.
Mozda stvarno oni imaju problema ili je ovo zatiha pred Buru....????
Nadajmo se najboljem pa ce mo vidjeti sta ce biti dalje...

Svima koji slave neka im je sretan Uskrs....:338:

sonyboys

Drustvo evo okacio sam 2 fajla gde ima dosta informacija pa ko razume sta to tu pise i ako moze to nekako iskoristiti za resenje ove nase bezizlazne situacije nek izvoli, ako pa nicemu ne posluzi opet dobro, doklegod se trudimo i pokusavamo postoji i nada...a ona kako znamo poslednja umire.

Zurück
Oben