Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

Vidim da gase jedan po jedan kanal, e sad kad sve stane sta da se radi sa karticom staviti ponovo u org. resiver ili cekati hoceli to biti rjeseno...

niposto stavljati u org Box..ali nije to samo kod nas..nego se to desava i na Org Boxu...
sta ce sad da rade ?????:emoticon-0136-giggl:emoticon-0109-kiss:

druze, to je stvarno zanimljivo da ti programi nerade ni u org. boxu... bas me interesuje sta ce sada uraditi...

niposto stavljati u org Box..ali nije to samo kod nas..nego se to desava i na Org Boxu...
sta ce sad da rade ?????:emoticon-0136-giggl:emoticon-0109-kiss:

Znaci cak ako se nazove kod Total TV-a u BG (gde niko se javi na telefon vec danima) karta ne radi ni u org Echolite ? Jel to tacno?!!! :emoticon-0183-swear

Molim vas objasnite mi!

samo polako Ljudi..oni imaju vece Probleme nego mi sad :D
nesto im nije uredu sa systemom... :) ili im neko dira system :D
koliko su Zeznuli da nemogu sad ni Pink da zakljucaju..

Ciao Murati!

Daj molimte objasni mi ovo.
Znaci svi moramo cekati dok ovi od SBB - a urade svoj posao, koji su trebali pre testirati pre nego urade softver update i zezaju svoje musterije?

Jel ima alternativa?

Posto sumljam da ce se oni od SBB-a uopste izviniti musterijama a kamo li da daju neku odstetu kao slobodni mesec Cinemax n.p.

Hvala ti unapred!

U org.box rade svi kanali jasam je gurnuo pa nek svi kanali izginu al do sad barem u org.kod mene radi
a to ako neki ne rade onda je do einstellunger u box.jer je kao i sto znate jako komplikovan sa tim podesanjem gornji donji kod LNB i zato ako se ne podesi kako treba neki kanali nece neki hoce to sam ustanovio i juce citav dan sam se igro sa box. dok nisam podesio da svi kanali hoce
A ti murati i to sto kazes nesto nije u redu kod njih zbog pinka ili namjerno pustili par dana neznse tacno

Zuletzt bearbeitet:

Ciao Crni!

Kod mene nazalost ne radi u org Box. Samo se pojavi onu gresku (14):
...kartica ne radi u ovom dekodera... nazovite servis ......

Sta sad da radim ?! Da cekam ili da pokusavam da nerviram Total TV partnere u SA, NS, i BG, posto kod SBB-a direkt, nema smisla?!

jedan primer kod org.boxa
ja imam 3 LNB i ovako idu redom astra 19 hotbird13 eutelsat 16
a normalno kablovi u diesiq idu A-19 B-16 C-13
a kod ovog echolite sto mi nije jasno ovako ide pod( lnb1 je 16 diesiq C ) ( lnb2 je 13 diesiq B)( lnb3 je 19 diesiq A)
i onda podesavate po low hig donji gornji itd. dok svi kanali ne idu
tako idu kod mene u moj org.box drugacije nikako

jeli ti htjela ranije u org box.dok nije ovo s.... doslo mozda ti nije podesena kako treba zato nemoze update da napravi pokusaj kao sto sam napisao za einstellung i pokusaj ponovo normalno treba update da napravi i da hoce svi kanali

Nema ti drugo resenje nego da ih nazoves. O tome sam vec pisao, bilo je isto kao i kod mene. Karticu ne ubacivati u original dok ne blokira, a kada blokira kao kod tebe sada moras da nazoves servis i oni je upare sa resiverom samo kazes taj broj koji ti izbaci na ekranu. I onda radi u original resiveru i to je to. Ako ne zoves nama ni u originalu.

Prenosim sa drugog foruma:

Ako je boxid promjenio lokaciju sa F1 i F3 segmenta gdje ces je iscitat + zaboravih reci nije vise plain boxid vec je kriptovan.

Problem je u tome ali je takodje u tome sto je overcrypt implementiran koji zahtjeva 2 dodatna kljuca (poput boxid-a) 24 + 16 byta da se dodaju u konfiguraciju

kljucevi se zovu ekpair i hwid i kalkulacija CW'a je ekpair*hwid*ecm = CW

Podrska za ekpair i hwid postoji u newcs-u vec godinama (viasat sweden HD) ali buduci da je total (kao i boom,yes,dolce) bio pametan pa sprjecio sve mogucnosti iscitavanja (dump) RAM-a resivera niko trenutno nije u mogucnosti doci do ta 2 famozna broja.

Zaboravih rec jos jedno, kripto analizom ECM-a ocito je da je i sam ECM_len promjenjen tako da ja mislim da vama (kojima jos radi kartica) jednostavno nije dosla na red da stane ;)

Cudi me jos nesto kartica od silnih zahteva propusti par puta neki zhtev, posto mi jos stoji u smargu.

card reader /dev/ttyUSB0
handled 71650(6) ecms and 7(0) emms
Nds card *****

Entitlement info
00a 06-06-2011
008c 06-06-2011
0096 06-06-2011
0ff0 12-06-2011
0ff3 12-06-2011
0fff 12-06-2011

Hvala ti trupale!

To je jasan odgovor!

Znaci svi zoveme koj ranije koj kasnije kod SBB-a pa cekamo da koristimo opet nase prave resivere a ne onu karantiju!! :emoticon-0183-swear

U org.box rade svi kanali jasam je gurnuo pa nek svi kanali izginu al do sad barem u org.kod mene radi
a to ako neki ne rade onda je do einstellunger u box.jer je kao i sto znate jako komplikovan sa tim podesanjem gornji donji kod LNB i zato ako se ne podesi kako treba neki kanali nece neki hoce to sam ustanovio i juce citav dan sam se igro sa box. dok nisam podesio da svi kanali hoce
A ti murati i to sto kazes nesto nije u redu kod njih zbog pinka ili namjerno pustili par dana neznse tacno

Zdravo Druze.
odavno se nismo culi a sad da iskoristim prilku da nesto napisem...
ja sam moju kartu TTtv stavljao i u orginal resiver i tamo mi kao ni u smargu neradi BHT1....
Zato ja mislim da je Murati u pravu i da oni stvarno imaju problema.
Ma samo da se ovo sto brze zavrsi pa da bar znamo na cemu smo...

Zurück
Oben