Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

TV Pink Slovenija u gubitku pola miliona evra

Dieses Thema im Forum "Pink" wurde erstellt von Borko23, 26. Januar 2011.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  TV Pink Slovenija u gubitku pola miliona evra  [​IMG]
  PREDUZEĆE Pink Slovenija d.o.o. beleži već oko pola miliona evra gubitka, javlja tamošnji "Požar report". Da je slovenački projekat Željka Mitrovića u krizi, potvrđuju podaci da je jutarnji program "Rana ura", lansiran jesenas sa mnogo pompe, preko noći ukinut, a ista sudbina zadesila je i informativne emisije.Upravo je informativni program trebalo da bude uzdanica TV Pink.Si za koji je Mitrović obećavao da će po gledanosti brzo nadigrati konkurenciju.

  Vesti su, međutim, izbrisane iz programa Pink.Si i pre nego što je okupljena ekipa počela da radi. Dvadesetak novinara i urednika je dobilo otkaz, kao i deo režije, a dobro obavešteni izvori tvrde da se klima fotelja i Žarku Veličanskom, dosadašnjem direktoru slovenačkog Pinka.

  [​IMG]
  Vlasnik TV Pink - Željko Mitrović

  Mediji u "deželi" šire informacije da Pink Slovenija neće dočekati maj, pozivajući se na poverljive izvore iz Beograda, da Milica Mitrović i njena sestra Lola Krmpotić nameravaju da obustave investicije u Sloveniji. "Novostima" je nezvanično saopšteno da će privremeno biti prekinut informativni program.

  Ministarstvo kulture Slovenije izreklo je opomenu „ružičastima” zbog nepoštovanja zakonske odredbe o korišćenju samo slovenačkog jezika. Problem je otklonjen doslednim prevođenjem na slovenački, pa inspektorat nije izrekao drakonske kazne. Mitroviću je progledano kroz prste navodno i zato jer je posle velikih poplava koje su pogodile slovenačku prestonicu, donirao oko 30.000 evra za ugrožene vrtiće.


  Izvor: novosti.rs
   
  #1
 2. longnose
  Offline

  longnose Newbie

  Registriert:
  5. November 2008
  Beiträge:
  28
  Zustimmungen:
  6
  Punkte für Erfolge:
  3
  AW: TV Pink Slovenija u gubitku pola miliona evra

  Da bog da bankrotirali svi Pink kanali.
   
  #2

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.