Digital Eliteboard

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

TV Pink Slovenija u gubitku pola miliona evra

Registriert
8. März 2009
Beiträge
5.760
Punkte Reaktionen
4.965
Erfolgspunkte
113
TV Pink Slovenija u gubitku pola miliona evrartv%20pink.jpg

PREDUZEĆE Pink Slovenija d.o.o. beleži već oko pola miliona evra gubitka, javlja tamošnji "Požar report". Da je slovenački projekat Željka Mitrovića u krizi, potvrđuju podaci da je jutarnji program "Rana ura", lansiran jesenas sa mnogo pompe, preko noći ukinut, a ista sudbina zadesila je i informativne emisije.Upravo je informativni program trebalo da bude uzdanica TV Pink.Si za koji je Mitrović obećavao da će po gledanosti brzo nadigrati konkurenciju.

Vesti su, međutim, izbrisane iz programa Pink.Si i pre nego što je okupljena ekipa počela da radi. Dvadesetak novinara i urednika je dobilo otkaz, kao i deo režije, a dobro obavešteni izvori tvrde da se klima fotelja i Žarku Veličanskom, dosadašnjem direktoru slovenačkog Pinka.

pink_zeljko_mitrovic_.jpg

Vlasnik TV Pink - Željko Mitrović

Mediji u "deželi" šire informacije da Pink Slovenija neće dočekati maj, pozivajući se na poverljive izvore iz Beograda, da Milica Mitrović i njena sestra Lola Krmpotić nameravaju da obustave investicije u Sloveniji. "Novostima" je nezvanično saopšteno da će privremeno biti prekinut informativni program.

Ministarstvo kulture Slovenije izreklo je opomenu „ružičastima” zbog nepoštovanja zakonske odredbe o korišćenju samo slovenačkog jezika. Problem je otklonjen doslednim prevođenjem na slovenački, pa inspektorat nije izrekao drakonske kazne. Mitroviću je progledano kroz prste navodno i zato jer je posle velikih poplava koje su pogodile slovenačku prestonicu, donirao oko 30.000 evra za ugrožene vrtiće.


Izvor: novosti.rs
 

longnose

Ist gelegentlich hier
Registriert
5. November 2008
Beiträge
31
Punkte Reaktionen
8
Erfolgspunkte
28
AW: TV Pink Slovenija u gubitku pola miliona evra

Da bog da bankrotirali svi Pink kanali.
 
Oben