TV Pink Slovenija u gubitku pola miliona evra

Dieses Thema im Forum "Pink" wurde erstellt von Borko23, 26. Januar 2011.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  TV Pink Slovenija u gubitku pola miliona evra  [​IMG]
  PREDUZEĆE Pink Slovenija d.o.o. beleži već oko pola miliona evra gubitka, javlja tamošnji "Požar report". Da je slovenački projekat Željka Mitrovića u krizi, potvrđuju podaci da je jutarnji program "Rana ura", lansiran jesenas sa mnogo pompe, preko noći ukinut, a ista sudbina zadesila je i informativne emisije.Upravo je informativni program trebalo da bude uzdanica TV Pink.Si za koji je Mitrović obećavao da će po gledanosti brzo nadigrati konkurenciju.

  Vesti su, međutim, izbrisane iz programa Pink.Si i pre nego što je okupljena ekipa počela da radi. Dvadesetak novinara i urednika je dobilo otkaz, kao i deo režije, a dobro obavešteni izvori tvrde da se klima fotelja i Žarku Veličanskom, dosadašnjem direktoru slovenačkog Pinka.

  [​IMG]
  Vlasnik TV Pink - Željko Mitrović

  Mediji u "deželi" šire informacije da Pink Slovenija neće dočekati maj, pozivajući se na poverljive izvore iz Beograda, da Milica Mitrović i njena sestra Lola Krmpotić nameravaju da obustave investicije u Sloveniji. "Novostima" je nezvanično saopšteno da će privremeno biti prekinut informativni program.

  Ministarstvo kulture Slovenije izreklo je opomenu „ružičastima” zbog nepoštovanja zakonske odredbe o korišćenju samo slovenačkog jezika. Problem je otklonjen doslednim prevođenjem na slovenački, pa inspektorat nije izrekao drakonske kazne. Mitroviću je progledano kroz prste navodno i zato jer je posle velikih poplava koje su pogodile slovenačku prestonicu, donirao oko 30.000 evra za ugrožene vrtiće.


  Izvor: novosti.rs
   
  #1
 2. phantom

  Nervigen User Advertisement

 3. longnose
  Offline

  longnose Newbie

  Registriert:
  5. November 2008
  Beiträge:
  27
  Zustimmungen:
  6
  Punkte für Erfolge:
  3
  AW: TV Pink Slovenija u gubitku pola miliona evra

  Da bog da bankrotirali svi Pink kanali.
   
  #2

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.