Total tv+Smargo

Dieses Thema im Forum "TotalTV" wurde erstellt von Dalma, 25. August 2010.

  1. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    235
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    Dobra vecer ko mi moze pomoc
    evo ovako imam Total TV karticu-fritzbox7170-smargo
    u serveru mi pokazuje kartu kako mogu sad gledat sa dream 500 total
    sta trebam upisat u cccam.cfg itd
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.125
    Zustimmungen:
    590
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: Total tv+Smargo

    nemam smargo ali kolko sam ja upucen u fritzbox pises F_line a u dreambox C_line i to bi trebalo bit to.:emoticon-0178-rock:
     
    #2
  4. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.373
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Total tv+Smargo

    zdravo druze...

    dali si upisao u cfg od fritze boxkey od Total tv Karte???ako jesi onda ces da upises ovako u fritze cfg..
    F: user pass 0 0 1 { 0:0:3 }ovo crveno je dabi ti mogao svoju Kartu da Upadtujes preko dreama..
    ovako u Dream..

    C: tvoja IP od fritzeboxa user pass
     
    #3
    Dalma gefällt das.
  5. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    235
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Total tv+Smargo

    koji je boxkey u resiveru od totala da ga upisem???
     
    #4
  6. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Total tv+Smargo

    nalazi se u menue->diagnostika->serial
     
    #5
    Dalma gefällt das.
  7. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    235
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Total tv+Smargo

    znaci


    stavio sam boxkey ali nemam slike na Totalu


     
    Zuletzt bearbeitet: 28. August 2010
    #6
  8. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.373
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Total tv+Smargo

    box key ces da postavis ovako

    BOXKEY: /dev/usb/tts/0
    probaj sad pa javi...

    to sto si stavio N: liniju..to neide bas tako...hehe..tu mora dati radi newcs/Cccam u kobinaciji...
     
    Zuletzt bearbeitet: 28. August 2010
    #7
    Dalma gefällt das.
  9. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    235
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Total tv+Smargo

    nazalost jos ne radi

     
    Zuletzt bearbeitet: 28. August 2010
    #8
  10. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.373
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: Total tv+Smargo

    malo smo pogresili tu..

    stavi onda ovako

    BOXKEY: /dev/ttyUSB0
    restartaj sve i javi nam dali radi sad...
     
    Zuletzt bearbeitet: 28. August 2010
    #9
    Dalma gefällt das.
  11. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    235
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Total tv+Smargo

    i nisam dosad isproba neznam nemogu vise ukljucit cccam ???
    u syslog pise mi gestartet ali kad ocu da vidim na cccam-server nemogu da se spojim.
    sad sam isproba novi freetz novi usb stick itd. ali nista
     
    Zuletzt bearbeitet: 28. August 2010
    #10
  12. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Total tv+Smargo

    dal mozda ne bi hub sa napajanjem na struju resio problem???:JC_hmmm:
     
    #11
    Dalma gefällt das.
  13. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    235
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Total tv+Smargo

    pa nije mi jasno ako nista nije ukljuceno nego samo stick jeli nebi onda mora radit???
     
    #12
  14. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Total tv+Smargo

    sad te ne shvatam bas najbolje!ti na fritzu imas samo jedan usb prikljucak,jel tako!a tu treba da nabijes i stick i smargo!nemoze nikako!zato ti treba hub,jel tako!CCcam ne moze nikako da ti radi u fritzu jer nema toliko mesta,zato ti treba stick a treba ti i smargo,znaci oba da budu prikljucena na fritza!znaci zakljucujemo da ti treba jedan hub,po mogucstvu sa napajanjem na struju!
     
    #13
  15. Dalma
    Offline

    Dalma Freak

    Registriert:
    26. Januar 2009
    Beiträge:
    235
    Zustimmungen:
    9
    Punkte für Erfolge:
    18
    AW: Total tv+Smargo

    moj poblem je da mi neradi vise cccam nemogu ga ukljucit pa sam isproba i bez usb huba ali nista radilo mi je sve i odjednom nista
     
    #14
  16. paradox_
    Offline

    paradox_ Elite User

    Registriert:
    2. Januar 2009
    Beiträge:
    1.622
    Zustimmungen:
    700
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Total tv+Smargo

    nesto si onda negde zeznuo!uradi sve ispocetka najbolje!
    flash fritza predpostavljam da si vec uradio i da imas odgovarajuci software koji ide u stick!ako radis ponovo najpre formatiraj stick u fat ili fat 32

    otvoren port npr 12000 u fritzu
    ako ces da delis kasnije kartu sa drugima,napravis dyndns acount i to ubacis isto u fritz
    smargo ubodes u pc i podesis ovako:
    Mode: autoshwitch
    Kernel: dreambox
    T-mode: T=1
    EGT 0
    aply

    ubodes onda hub u fritza i u hub stick i smargo
    rebot
    ruter bi trebao da prepozna stick,mora ovo da pise"uStor01"

    proveri u menu od fritza pod "pakete"da li je aktiviran ftdi driver,ako nije izaberi i sacuvaj!
    izvadi smargo
    ubodi smargo bez karte
    stavi kartu

    naravno konfiguraciju upises u cfg za total,f liniju u server i c u box
     
    #15
    Dalma gefällt das.

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.