Tajger Vuds ponovo razmišlja o povlačenju

Dieses Thema im Forum "Sport" wurde erstellt von Borko23, 12. April 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  [​IMG]
  Tajger Vuds ponovo razmišlja o povlačenju

  Četvrto mesto na prvom Mastersu u ovoj sezoni razočaralo je Tajgera Vudsa koji se golfu vratio posle četvrtomesečne pauze uzrokovane skandalom u privatnom životu.
  "Trebaće mi malo vremena van terena da smislim šta i kako dalje posle ovog rezultata", rekao je 34-godišnji američki golfer koji je na Mastersu u Augusti pružio lošiju partiju od očekivane iako je odlično startovao.
  Vuds je posle prvog dana takmičenja bio na deobi trećeg mesta, sa najboljim ostvarenjem na startu sezone u svojoj bogatoj karijeri, ali je njegov nastup ostao u senci pobednika Fila Mikelsona i senzacionalnog italijanskog tinejdžera, 16-godišnjeg Matea Manasara koji je kao 37-plasirani bio najbolji u amaterskoj konkurenciji.
  "Završio sam takmičenje na deobi četvrtog mesta, a to nije ono što sam priželjkivao. Hteo sam da pobedim na ovom turniru, ali kako je nadmetanje odmicalo udarao sam lopticu sve gore i gore. Pravio sam dosta grešaka", priznao je Vuds, ne želeći da detaljnije pojasni svoju izjavu o "vremenu neophodnom da razmisli koji su mu naredni potezi u sportu".
  Naredni veliki Master biće održan u junuo na terenima američkog Pebl biča, dok se PGA turneja nastavlja već sledeće sedmice u Južnoj Karolini.
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.