Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Tajger Vuds ponovo razmišlja o povlačenju

Dieses Thema im Forum "Sport" wurde erstellt von Borko23, 12. April 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  [​IMG]
  Tajger Vuds ponovo razmišlja o povlačenju

  Četvrto mesto na prvom Mastersu u ovoj sezoni razočaralo je Tajgera Vudsa koji se golfu vratio posle četvrtomesečne pauze uzrokovane skandalom u privatnom životu.
  "Trebaće mi malo vremena van terena da smislim šta i kako dalje posle ovog rezultata", rekao je 34-godišnji američki golfer koji je na Mastersu u Augusti pružio lošiju partiju od očekivane iako je odlično startovao.
  Vuds je posle prvog dana takmičenja bio na deobi trećeg mesta, sa najboljim ostvarenjem na startu sezone u svojoj bogatoj karijeri, ali je njegov nastup ostao u senci pobednika Fila Mikelsona i senzacionalnog italijanskog tinejdžera, 16-godišnjeg Matea Manasara koji je kao 37-plasirani bio najbolji u amaterskoj konkurenciji.
  "Završio sam takmičenje na deobi četvrtog mesta, a to nije ono što sam priželjkivao. Hteo sam da pobedim na ovom turniru, ali kako je nadmetanje odmicalo udarao sam lopticu sve gore i gore. Pravio sam dosta grešaka", priznao je Vuds, ne želeći da detaljnije pojasni svoju izjavu o "vremenu neophodnom da razmisli koji su mu naredni potezi u sportu".
  Naredni veliki Master biće održan u junuo na terenima američkog Pebl biča, dok se PGA turneja nastavlja već sledeće sedmice u Južnoj Karolini.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.