Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

OYO na Samsung Smart TV-u

Dieses Thema im Forum "Plasma/LCD" wurde erstellt von Borko23, 21. November 2012.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  OYO na Samsung Smart TV-u

  [​IMG]
  Samsung , svjetski lider u kategoriji pametnih televizora te uređaja potrošačke elektronike raznih kategorija koji mogu međusobno komunicirati i time stvarati novu funkcionalnost, danas je predstavio aplikaciju OYO za Samsung Smart TV namijenjenu gledanju videa na zahtjev.

  Naime, u februaru ove godine Samsung inicirao je međunarodnu suradnju s kompanijom Central European Media Enterprises Ltd. - CME, čiji se operativni centri nalaze u čak šest zemalja centralne i istočne Evrope među kojima je i Hrvatska. U Hrvatskoj je ovaj dogovor realiziran saradnjom Samsunga i Nove TV gdje je kao rezultat nastala OYO aplikacija koja ujedno predstavlja inovaciju na hrvatskom tržištu.

  Posebnost OYO aplikacije jest činjenica da krajnji korisnik može samostalno odabrati sadržaj koji će se prikazati na zaslonu televizora, kada god to njemu odgovara. To se postiže direktno putem same aplikacije koja povezuje Samsung Smart TV s OYO platformom na kojoj je dostupna usluga videa na zahtjev. Aplikacija OYO prva je aplikacija takve vrste na Samsung Smart televizorima u Hrvatskoj i donosi potpuno novu vrstu usluge na tržište.
  [​IMG]
  Razvojem OYO aplikacije, Samsung i Nova TV u Hrvatsku su donijeli najnovije svjetske trendove. Bogati izbor dostupnog sadržaja i gledanje videa putem Interneta na velikom televizijskom ekranu samo su neke od karakteristika tog posljednjeg trenda. Na taj način u potpunosti je promijenjena konzumacija sadržaja s obzirom da je njegova dostupnost neograničena. Korisnik uz OYO aplikaciju može kontrolisati što i kada želi gledati na zaslonu televizora i za to ne treba imati nikakvu ugovornu obvezu. Sve što je korisnicima potrebno je Samsung Smart TV i pristup Internetu. Sama aplikacija predstavlja budućnost gledanja video sadržaja putem Interneta.

  Aplikacija OYO izrađena je za Samsung Smart TV i može se preuzeti putem Samsung Smart TV Hub-a. Ona koristi uslugu pretplate videa na zahtjev te tako svim korisnicima omogućuje gledanje najboljih domaćih produkcija, uključujući najbolje TV serije kao i stotine domaćih i stranih filmova. Putem OYO aplikacije također se nudi pristup emisijama Nove TV i Doma TV kao što su informativne emisije (Vijesti, Dnevnik, Provjereno), zabavne emisije (MasterChef, inMagazin, Red Carpet) te sportski program. Epizode pojedinih serija na OYO se mogu gledati premijerno, prije emitiranja u TV programu.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.