Quantcast
Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Receptie programe TV romanesti prin satelit in Germania

George2022

Newbie
Mai intii va doresc o zi buna tuturor!
In al doilea rind, caut informatii privind receptia de programe TV romanesti prin satelit in Germania (bineinteles cu abonament).
Am avut pina acuma un abonament la DIGI, dar mi s-a stricat receptorul si DIGI nu poate livra altul.
Prin urmare intrebarea: exista un furnizor de programe TV romanesti prin satelit in Germania, fara o persoana fizica in Romania?
Multumesc!

Bună ziua!

Îmi pare rău să aud că aveți probleme cu receptorul de la Digi. În ceea ce privește întrebarea dvs., există câteva opțiuni pentru a primi programe TV românești în Germania prin satelit, chiar dacă nu aveți o persoană fizică în România.

1. Focus Sat: Acesta este un serviciu de televiziune prin satelit oferit de UPC care include o serie de canale românești. Puteți achiziționa un kit de echipamente (care include un receptor și o antenă satelit) și abonamentul se face pe o perioadă de 12 luni.

2. Telekom Romania: Compania oferă și ea servicii de televiziune prin satelit, cu o serie de pachete care includ canale românești. Echipamentul necesar poate fi achiziționat de la ei și abonamentul se face pe o perioadă minimă de 12 luni.

3. FreeSat: Este o altă opțiune care oferă acces la câteva canale românești. Necesită achiziționarea unui kit de echipamente și a unui abonament.

4. Serviciile IPTV: Acestea sunt servicii care permit vizualizarea programelor TV prin intermediul internetului, deci nu necesită o antenă satelit. Există mai multe companii care oferă astfel de servicii și includ canale românești în oferta lor. Un exemplu ar fi MyExpatsWorld.

Așadar, există opțiuni disponibile dacă doriți să primiți programe TV românești în Germania prin satelit. Țineți minte totuși că este posibil să existe costuri suplimentare pentru echipamente și instalare, în funcție de furnizor. Vă recomand să verificați cu fiecare companie în parte pentru a afla care este cea mai bună opțiune pentru dvs.

Sper că aceste informații vă sunt de folos și nu ezitați să ne întrebați orice alte întrebări aveți.

Multumesc pentru informatii.
Nu stiu cine este UPC, dar am sa ma informez.
M-am interesat mai devreme despre Focus Sat, dar informatiile au fost foarte diferite si opuse. Dupa un reprezentant al firmei, nu se poate face abonament din Germania.
Mai astept o informatie din partea lui FocusSat.ro.
Am sa verific si celelalte optiuni.

Edit:
Se par ca nici UPC nu mai exista, dupa primele cercetari!

Edit2:
FreeSat >> ...nu aveti voie sa utilizati Serviciul Freesat in afara Romaniei, din cauza restrictiilor impuse....

Exista cineva in Germania, cine are un abonament valabil pentru programe TV in limba Romana, prin satelit, fara o persoana din Romania care a facut abonamentul?

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:
Salutam George2022
Eu unul am Freesat si Focus Sat prin Abo , logo
Dar !!! Rezolvat prin Persoana fizica din România
Întrebare banala - Nu ai absolut pe nimeni in Ro care sa iți facă un Abo ?

FreeSat >> ...nu aveti voie sa utilizati Serviciul Freesat in afara Romaniei, din cauza restrictiilor impuse
Asta o sa iți spună orice furnizor
Dar de fapt - important lor este sa primească banii- Oficial clar nu o sa iți facă

Buna, Black_Angel,
multumesc pentru raspuns.
Tocmai astazi mi-a comandat un nepot din tara, un receptor si o cartela la Focus Sat.
Am cautat cam mult, fiecare informatie trebuia sa o scot parca cu clestele. Parca n-ar avea nici un interes firmele reprezentante ale lui Focus Sat, care vind echipamentele. Parca ar face serviciul de pomana.
Egal, asta-i civilizatia din ziua de astazi.

Tocmai astazi mi-a comandat un nepot din tara, un receptor si o cartela la Focus Sat.
Vezi ca la Focus NU este ca si la Digi parca, ma refer la prelungire
Eu de ex. am cartela in Smargo la un Dreambox , si la început de Luna trebuie sa actualizez Lunar
Acuma, daca Tu îl pui in Box Original - nu știu cum merge - trebuie sa testezi
Depinde si pe cit timp plătești, uitate pe Pagina lor online.
Focus Sat este un Furnizor Prepaid sau cum sa iți explic

M-am documentat amanuntit in privinta asta. Pot incarca cartela peste internet, pentru o luna sau pentru mai multe luni, de acasa. Nu mai depind de nimeni. Pot sa fac si o pauza daca doresc si sa platesc mai tirziu (bineinteles ca nu pot viziona programele in perioada neplatita). Mai trebuie sa vad cu transportul cum o rezolv.

Eu am Pachetul Acces Max-

Cunosc pachetele. Deocamdata am o luna de zile pachetul Acces, mai tirziu am sa vad.
Ai o idee cu ce pot transporta mai ieftin (si sigur) pachetul din Timisoara in Germania?

Cunosc firma Pletl. Nu stiu daca trece prin Pforzheim, unde stau. Acu vreo 10 ani stateam in Tübingen, si pe acolo trecea si Pletl.
Am cautat la diverse firme de transport colete. Preturile variaza cam intre 31 si peste 200 de Euro, pentru o dimensiune si greutate identica de colet.
Astept mai intii sa am datele exacte de la coletul ce trebuie trimis.
Multumesc pentru informatii!

Karlruhe nu ar fi o problema, sunt doar 30 de km, si mai trecem pe acolo din cind in cind.
Am gasit o firma (eurosender.com), care rezolva totul, de la usa la usa, cu 31 de Euro. Probabil ca o rezolv cu ei, dar astept, cum iti spuneam, datele exacte ale coletului.

Zurück
Oben