Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Problemä cu Postul Acasa TV

Dieses Thema im Forum "Rumänisch" wurde erstellt von Ruffy003, 9. Juli 2010.

  1. Ruffy003
    Offline

    Ruffy003 Newbie

    Registriert:
    9. Juli 2010
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Salut,

    deci asi avea o problemä cu postul acasa TV care mia apärut de scurtä vreme.

    Sunte pe Digi TV (intelsat) si am pus ceal mai nou Key... postule ca "pro TV" etc merge bine, doar la Acasa TV primes Erroare: "Verschlüsseltes Programm"
    are cineva o Idee cea-s putea face ? ari fi pentru orice ajutor multumitor

    ps. nu pot sa scriu tare bine romana, caci ma-m nascut in Austria, dar incerc :)

    mfg
     
    #1
  2. josef.13
    Offline

    josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    1. Juli 2009
    Beiträge:
    17.219
    Zustimmungen:
    16.827
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Sachsen
    AW: Problemä cu Postul Acasa TV

    Servus Ruffy postul Acasa Tv a trecut pe Nagra 3 si multe alte posturi Rom
     
    #2
  3. Ruffy003
    Offline

    Ruffy003 Newbie

    Registriert:
    9. Juli 2010
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Problemä cu Postul Acasa TV

    aha si ce tre sä fac sä print iaräsi acasa tv ? trebe sä cumpär alt receiver ?
    am actual "Vantage Conax+2CI" :emoticon-0125-mmm:
     
    #3
  4. emil1
    Offline

    emil1 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    22. März 2009
    Beiträge:
    2.490
    Zustimmungen:
    2.587
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Problemä cu Postul Acasa TV

    Da din pacate cum zice si josef prg acasa a trecut deja in N3
    acum vin problemele de la neveste :dance3:
     
    #4
  5. Ruffy003
    Offline

    Ruffy003 Newbie

    Registriert:
    9. Juli 2010
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Problemä cu Postul Acasa TV

    :)

    apui ma interesa ce methode sunt cum sä print iaräsi acele posturi?
     
    #5
  6. josef.13
    Offline

    josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    1. Juli 2009
    Beiträge:
    17.219
    Zustimmungen:
    16.827
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Sachsen
    AW: Problemä cu Postul Acasa TV

    Nuti ramane altceva de facut decat sa iti cumperi o Kartela la Focus Sat ca iei sant pe CNX
     
    #6
  7. Ruffy003
    Offline

    Ruffy003 Newbie

    Registriert:
    9. Juli 2010
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Problemä cu Postul Acasa TV

    da nu este Key pentru nagravision 3 ?
     
    #7
  8. josef.13
    Offline

    josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    1. Juli 2009
    Beiträge:
    17.219
    Zustimmungen:
    16.827
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Sachsen
    AW: Problemä cu Postul Acasa TV

    Nu ieste Key pentru Nagra 3 si nuti ramane altceva de facut decat sati faci Abo la Digi ori iti cumperi o Kartela de Focus Sat ori iti faci Abo la Dolce sau la Akta
     
    #8
  9. Ruffy003
    Offline

    Ruffy003 Newbie

    Registriert:
    9. Juli 2010
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Problemä cu Postul Acasa TV

    multumesc pentru räspuns :)

    dar-ma interesa dece nu este key pentru N3 ?
     
    #9
  10. josef.13
    Offline

    josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    1. Juli 2009
    Beiträge:
    17.219
    Zustimmungen:
    16.827
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Sachsen
    AW: Problemä cu Postul Acasa TV

    Pentru ca inca nu ieste gehackt :emoticon-0144-nod::emoticon-0144-nod:
     
    #10
  11. Ruffy003
    Offline

    Ruffy003 Newbie

    Registriert:
    9. Juli 2010
    Beiträge:
    10
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: Problemä cu Postul Acasa TV

    ok ok nochmals danke pentru Infos :)

    sä vad dacä focussat poate trimite Kartela prin postä sau asa :JC_hmmm:


    mfg
     
    #11
  12. Black_Angel
    Offline

    Black_Angel Meister

    Registriert:
    11. Januar 2008
    Beiträge:
    715
    Zustimmungen:
    132
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: Problemä cu Postul Acasa TV

    @josef13

    -

    sorry- Eu unul deocamdata nu asi indica asta -

    si daca - trebuie spus la Om- ce il poate astepta

    Doar Nu degeaba au facut testele :)

    Sorry- ptr. deviere

    PS:- Eu am Abo la Dolce si pe Dream8000 era - Black :) -la unele programe
     
    #12
  13. josef.13
    Offline

    josef.13 Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    1. Juli 2009
    Beiträge:
    17.219
    Zustimmungen:
    16.827
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    Sachsen
    AW: Problemä cu Postul Acasa TV

    ja hast du recht aber ich habe alle anbieter vorgeschlagen und am ende soll sich raus suchen was für ihn am besten ist und ich habe auch gesagt am besten wäre für ihn Focus Sat
     
    #13
  14. Black_Angel
    Offline

    Black_Angel Meister

    Registriert:
    11. Januar 2008
    Beiträge:
    715
    Zustimmungen:
    132
    Punkte für Erfolge:
    43
    AW: Problemä cu Postul Acasa TV

    jepp- da stimme dir voll zu, hast recht
     
    #14

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.