Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Problem sa TP-om

Nobody is reading this thread right now.

mostarac

Ist gelegentlich hier
Lösungen
1
Cao narode,

treba mi pomoc,
imam problem sa TP-om i to sa 12607 Vertikala gdje se nalaze OBN, RTL, Nova itd.
problem je da jednostavno vise puta dnevno imam slab signal na ovome TP, a ostale programe mogu normalno gledat i imaju dobar signal, problem je samo sa ovim 12607 V, signal je tako slab da nemogu nikako gledat programe, dok druge mogu bez problema kao n.p. HBO. neznam stvarno u ceme je problem. da je slab signal nebi nikako mogo gledat ali to se u toku dana vise puta mjenja, nekad mogu taman fino gledat a odjedanput dodje slab signal.

ako neko zna sta u ceme je problem bio bi mu vrlo zahvalan ili imali neko ideju sta bi moglo bit ili kako da uklonim to!

Hvala unaprijed

AW: Problem sa TP-om

Ija sam imao slicnih problema i rijesio sam ih tako sto sam malo bolje namijestio antenu,probaj malo sinju da savijes na prema gore ili dole i probaj malo da okrenes lnb
Koju velicinu antene imas

imam 90 cm antenu i probo sam malo okrecat lnb ili antenu ali nista. ali smjesno mi je da svi ostali Transponderi imaju dobar signal i nikad problema sa njima samo sa ovim na 12607 i to me bas nervira bas onaj sto najvise gledam.

imam 90 cm antenu i probo sam malo okrecat lnb ili antenu ali nista. ali smjesno mi je da svi ostali Transponderi imaju dobar signal i nikad problema sa njima samo sa ovim na 12607 i to me bas nervira bas onaj sto najvise gledam.
da vjerujem ti tako je isto i kod mene bilo
ja sam ovako rijesio pomako sam lnb od tora jedno 3-4 cmm prema hotbirdu i tako sam dobio jaci signal na tom tp
jest da sam moro onda da pomijeram i ona tri lnba ali se isplatilo

i ja isti problem imao sam
okreni satelit malo prema hotbirdu

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…