Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Pozdrav Siki,
izgleda da i ja sada imam isti problem kao sto ga je ovdje
dubnica imao, mislim da su mi nakon produzenja pretplate promenili user.
Ima li kakve pomoci, hvala?

Pozdrav svima,
uradio sam kako si mi rekao i to funkcionise ali postoji jedan veliki problem.
Naime, najcesce u udarnom vremenu (navece) dolazi do vrlo cestog (gotovo svake minute) zamrzavanja strima,
nezavisno od toga da li se gleda preko pc playera ili putem liste u dreamboxu.
Zbog cega se to desava?

Samo im posalji email i u tom trenutku gledaj sa preplate koju placas resice ti problem.

pozdrav drugari ja imam problème imam original kartu numéricâble i nece da mi otvori bein Sport Max 3-4-5-6-7-8-9-10 dali Nije mozda sto su presli na DVB-S2
to su francuzi pa ako Moze neko da mi pomogne ja imam DM800
dali moze neko da mi pomogne

Pozdrav svima,
uradio sam kako si mi rekao i to funkcionise ali postoji jedan veliki problem.
Naime, najcesce u udarnom vremenu (navece) dolazi do vrlo cestog (gotovo svake minute) zamrzavanja strima,
nezavisno od toga da li se gleda preko pc playera ili putem liste u dreamboxu.
Zbog cega se to desava?

Druze imas li samo ti taj kljuc (user)??
Istovremeno moze se gledati samo na jednom aparatu istim kljucem.
Drugo pokusaj jedan drugi server da stavis blizi tvojoj destinaciji ili najbolje pogledaj preko kog servera se nettv plejer povezuje pa taj stavi..

Dobro jutro momci. Konacno sam pronaso oe 2.0 za dm800 clone. Sad sve odlicno radi. Nettv prebacuje kanale u sekundi bez freeza nakon duzeg gledanja. Zvuk je na svakom kanalu kojeg sam do sad gledi syncron. Samo jedna stvar mi zadaje problem, nemogu da instaliram media portal. Prosirio sam flash sa Flashexpander ili kako se vec zove ali opet nakon instaliranja i restart boxa nepokazuje nista u plugin listi. Image je merlin3-oe2.0. Imali rijesenje?

Evo ja sad gledam 2 Mjeseca preko ove solicije Nettv na dm800se clone
Prije 4 dana sam preso na OE 2.0
Image : TSImage 3.0
Radi super netreba mu ni sekunda da prebaci na drugi .
Audio synchron na video
Hvala Bic@ za listu
Ps: imas Matrix skin za TSImage , aktiviraj second info Bar i upisi Weather Code . Super izgled

Evo ja sad gledam 2 Mjeseca preko ove solicije Nettv na dm800se clone
Prije 4 dana sam preso na OE 2.0
Image : TSImage 3.0
Radi super netreba mu ni sekunda da prebaci na drugi .
Audio synchron na video
Hvala Bic@ za listu
Ps: imas Matrix skin za TSImage , aktiviraj second info Bar i upisi Weather Code . Super izgled

Hvala Druze!!

Bild ist nicht mehr aktiv.

TSimage isto blokira na 500hd posle sat vremena ram pun.Izgleda da najbolje za sad radi na samsung smart tv:emoticon-0157-sun:

Zurück
Oben