Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

pozz svima de ako moze pomoc za dreambox800se original neide nijedna aplikacija za nettv znali neko nakoju verziju ide hvala

najpametnije bi ti bilo da uzmes za PC aplikaciju i instaliras jer na novim se nemoze izvaditi U i P pa onda kad to imas ubacis listu na box i gledas bez aplikacije....
pozz

Mogli bi se i ovi iz Nettv-a sjetiti da nam ponude gledanje na ovaj način, preko buketa na receiveru.. A ne da se mi moramo s tim zahebavati...

Govn...a iz Nettv je do toga da se gleda preko njihovih usranih resivera i aplikacija jer jedino tako mogu zaraditi pare.
Zbog pojedinih komentara na njihovom forumu gdje sam ih prozvao kao krivce za vise toga su me diskvalifikovali. Na moju radost, jer cu ubuduce na sve nacine nastojati da skrenem paznju koja su g.v.a i kako narod klepaju po usima. Nettv aplikaciju za dream su svojevoljno mijenjali jer su donekle usli u trag na pojednim forumima kako se jednostavno i bez komplikacija i cekanja moze probiti njihov usrani sistem koji je sporiji od interneta u Tanzaniji.
Kupujmo domace ali pojednostavimo sistem, trebala bi biti i njihova parola, ali dok je dobrih i pametnih ljudi mimo njihovog nacina i sistema, bice i gledanja i slusanja kako je lakse i jednostavnije.
Hvala svima koji svojim radom i trudom doprinose tome da se uspjesnije, jednostavnije i bolje prate tv programi preko sistema koji svima odgovaraju a ne samo go..ima iz Nettv-a.

AW: Re: problem dm800se i nettv aplikacija

Instalirao sam nettv plejer sa enigmom2 Gemini 5.1 na DB8000 ali po tvrdnjama ovih iz Nettv, nema vise user i passworda vec je manjak plugina koji izbacuju iste.
U keystuff nisam mogao iste iscitati. Slika ide ali kao i obicno uuuuuuuzzzasno sporo otvaranje.
Nekako tvrde da je sad sve zamijenjeno sa brojevima. ???? Neko ideju sta raditi i kako ???

Trazi aplikaciju za pc player odnosno samo ih nazovi i aktiviraj pc pa onda iscitaj. Pozdrav

Zahvalio bih -Bicaveki- na pomoc oko dm800se. Inace sva pomoc koju sam dobio od njega bilo je preko PN, nista preko threding-a. Mada nije tako komplikovano kao sto se nama naizgled cini. Vrlo je prosto, samo je dovoljno da te neko uputi u to sa par informacija mada je to najbolje i dirktno se njima obratiti tj.nasim expertima kao sto ih ima nekoliko na ovaj Forum. Ujedno smatram da nije uredu das se javno iznesu detalji o svim procedurama radi opet naseg koriscenja zahvaljujuci tajni majstorske prakse.

Samim tim ukazuje na ono "da ko zna da ceni znace i da se ponasa a ko ne ceni nije mu stalo do postignuca ovoga foruma." Ja mislim da niko nije toliko skeptican da ukozuje pomoc preko PN-a tj. direkne poruke. Volja svih nas je da uspemo koliko god mozemo u svemu ovome, zasta se i prica na ovu temu. Svakako da javnim izjavama mozemo obelodaniti i onima kojima i ne treba dati do znanja dokle je sa ovim stiglo. Nadam se da ce citanjem ovog posta vecina pa cak i oni koji su manje upoznati sa konsenkvecijama davanja javnih izjava shvatiti da ce rok trajanja funkcionalnosti Nettv preko Dreamboxa biti umanjen. I onako su ga NetTv totalno ignorisali sto se tice njihove podrske tako da ga ne mozes ni pokrenuti na Dreanboxu sto se tice njihove aplikacije.

Nettv pokrece novi box koji je slican Motoroli, a koji su dobili od kineza na poklon. Zove se Albis box i potencijalni pretplatnici nece moci birati izmedju boxeva vec je do dilera koji ce im box dati zauzvrat €120. Albis je manjih dimenzija i manje nabavne cijene, softver je tipican za nettv, sa puno pocetnih gresaka.
Rade na aplikaciji dalje jer je 35% pretplatnika dreama trazilo svoj novac nazad, u cemu imaju potpuno ravo.

Pa, ako nastave tako jos i sa tim usranim boxevima nece bas biti Nettv od pohvale. I onako su losi sa tim njihovim aplikacijama.

cao drustvo dali zna neko mozda zasto mi se gube uvek kanali arenasport 1, 2 ,3,4? pozdrav

Zato sto strucnjaci iz Nettv-a nemaju jos aktivan Ugovor sa Arenom kao ni sa vecinom Tv kuca, pa dolazi do zastoja emitovanja signala prilikom "skidanja" i slanja prema regularnim pretplatnicima.

Zato ti jos uvijek stoji Test a ne Arena.

Zurück
Oben