Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

AW: problem dm800se i nettv aplikacija

pozzzzzzzz
stavio sam za image open pli i ubacio listu
net tv radi al mi nakon 20 sekundi smrzne slika i ne pokrene se sve dok ja ne prebacim na neki drugi kanal
i onda opet 20 sekundi
ubacio sam i server drugi al opet isto da li moze da open pli pravi probleme

hvala

nije moguce,,,openpli ti je najstabilnije za NetTV,mora da je od liste ako ti je stara (uzmi to noviju od @bica) i eventualno pokusaj i drugi Ip(server) da menjas

pozzzzzzzz
stavio sam za image open pli i ubacio listu
net tv radi al mi nakon 20 sekundi smrzne slika i ne pokrene se sve dok ja ne prebacim na neki drugi kanal
i onda opet 20 sekundi
ubacio sam i server drugi al opet isto da li moze da open pli pravi probleme

hvala

Isti problem ja imao! zovi nettvplus... reci da ti ukralo komp... ili sta ja znam, lazi nesto..ako imas drugi komp ili laptop..instaliraj na njemu nettvplayer i trazi da ti na njega prebace pretpaltu....ili kao ja kupi novi kljuc! a onda izvuci to sta ti triba sam!!!! Nadam se da kuzis ;)

Zuletzt bearbeitet:

pozzzzzz
poslije nekog vremena je proradilo i radi onako kako treba
a server nisam ni mijenjao ostalo onako kako je u listi( zadnja sat ima na forumu)

hvala svima

Super onda..kod mene i dan danas isto stanje...stalno zapinje...zato sam bio primoran kupiti novi kljuc i s novim radi u redu!
Isprobao sve moguce servere i nekoliko imagea cak i na vlc na laptpu isto zastaje ..tako da je gledanje nemoguce!

Super onda..kod mene i dan danas isto stanje...stalno zapinje...zato sam bio primoran kupiti novi kljuc i s novim radi u redu!

onda je neko imao tvoj kljuc iz kojeg je povadio user i passw.drugacije nevidim problem inace bi ti islo i sa tim kljucem.

tu bi ja jos dodao;,,,o tome bilo vec diskuzije na drugom forumu o kljucu,,nije o tome problem !!
Isprobao sve moguce servere i nekoliko imagea cak i na vlc na laptpu isto zastaje ..tako da je gledanje nemoguce!

na Laptop nemoj se ni cuditi ako ti trza jer Wlan i Lan su ti 100 proti 1
P.S.samo da dodam,,svi vi sa ovim testiranjem Imiga itd,,,,fakt je da je OpenPli najstabilniji za NetTV i samo da dodam sa ovom Listom sto je postavljena je server postavljen pa sad svi na taj server ,,,,,nije ni cudo da onda koci(preoptereceno) zato stavljajte neku drugo IP!!!!
@sony ba,,mogo bi se javit na skype pa da zakopamo ratnu sekiru!!!:emoticon-0136-giggl:emoticon-0150-hands

Nema tu nikakve veze ni lista ni server, ako radi s jednim kljucm u redu , a s drugim kljucem ne radi, tj. radi par secundi , a onda stane, onda je tu sve jasno do cega je problem! Nocu iza 11h radi sve u redu , a u udarno vrijeme posle podne i navecer nema od gledanja nista!
Koristim i ja openpli 3.0 i znam da nije do imagea... a na vlc-u ovaj drugi kljuc isto radi normalno, bez prekida!
Ovim putem napominjem da ne optuzujem nikoga, samo iznosim svoje iskustvo.. bogu hvala nije mi do nekoliko eura zapelo!

Pozdrav svima!!

Nettv je sa novom aplikacijom za dreambox pojacao enkripciju i bezbjednost. Ima tu od svega pomalo. I najvise od svega je da im je vise stalo do prodaje Motorola boxeva koje nabavljaju po 55 dolara a prodaju ih po €119. Zato im dreamovi nisu toliko ni bitni i pretplata za njih jer ukoliko nisi vezan ugovorom godinu-dvije, onda nisi po njihovom "profitabilan".

pozzzzzzzzzzzzz
ja sam ubacio drugi open pli image i radi puno bolje bez imalo sjeckanja
pa ako iam neko problema sa trzanjem neka proba drugi image

Gospoda kome sam ja pomagao i izvukao potrebne stvari ili postavio liste slobodno neka se izjasne dali je neko sa moje strane bio prevaren!!!
Posto neko tipovanje o nekom ukradenom kljucu ili da se koristi vise puta niti nekom moze da posluzi da gleda kao covek mislim da mu i nije potreban..
Vec se diskutiralo o tome i na nekom drugom forumu voleo bih da i sami potvrdite i kazete vase iskustvo samnom..
Jer sam i ja jedan od tih koji je izvukao ono sto je potrebno tako da se osecam prozvanim...
Da sam neka P..ka lako samo ga postavim javno na nekom od foruma pa za 3 dana nece vise niko da gleda (zavrsi u smece)
Tako u buducnosti je moj savet sve sto mozete sami da odradite odradite..
Ako ne uspete onda trazite pomoc..
Imam kljuceva kod mene odradjenih najmanje od 20 ljudi pa mi se do sada nije neko zalio da nesto ne valja..
Ako je negde zapelo opet sam menjao ono sto treba i opet je radilo kako treba...
Budite mi svi pozdravljeni!

Vas-Bic@

Mada je ovde neka druga tema...-
problem dm800se i nettv aplikacija

Zurück
Oben