Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Zdravo! bouquet stream radi i na oe 1.6 kao i na oe 2.0..

Lepo instaliras i uplatis da ti aktiviraju na oe 1.6 izvuces sto ti je potrebno da imas na pc,..
Odradis liste isprobas posle ti nije vise ni potreban taj player,.,.
Stavis neki voljeni image na oe 2.0 sto cita i rtsp,rtmp i uzivas.

#SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0: TV
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0: RADIO

Bic@

Halo Bic@!

Puno ti hvala za odgovor. Ali ja neznam sta da izvucem iz dreamboxa i koji program je potreban za to :) Citao sam da postoji i mogucnost da se koristiti username i password od android mobilnog? Puno sam citao, ali nigde nisam nasao odgovor na moja pitanja.

pozdrav, Michael

Pozdrav

dobio sam user i pass od nettv plus sta dalje kako da uradim liste kanala dali neko moze mi malo pomoci kako da liste kanala uradim user i pass unapred zahvalan

Pozdrav

Procitajte malo postove sta i kako ima dosta otvorenih tema.
Cak i video tutorijal na youtube,,
Brzo ce te doci do resenja..
Cak je i @zuka postavlao i plugin za skidanje lista...
Samo treba procesljati malo...
Pomoc u buduce kao i za rar sto je bilo dobice samo aktivni clanovi ovog foruma..
Svakodnevno gledamo ispucavanja koja su nas doveli dotle da koliko god se pojedinci trudili neki za cas upropaste..
Primer sa IPTV_a
Sve imamo pa opet nista nemamo ..

Ovo je jedan jak forum pa ovde se i vode diskusije o svemu..
Procitajte redom naicicete na to sto je potrebno..
Vec se dve godine ponavljamo ..
Svako dobro!

Dm 800 clone image open pli noviji. Problem se javlja sa onim novim nettvplayerom 0.6. Error cbptools not found. Hvala unaprijed na pomoci. Pozdrav

Dm 800 clone image open pli noviji. Problem se javlja sa onim novim nettvplayerom 0.6. Error cbptools not found. Hvala unaprijed na pomoci. Pozdrav
Druze taj plugins ne radi kako treba Pokusavao sam ga na razne nacine instalirati ali ne ide..
Koristi stari to mozes instalirati mada ima malo na taj image problem bufering ti stoji na ekranu iako je otvorio strim..
Mada mislim da znam zasto ga trebas pa evo skini ga

Drago mi je da si se aktivirao!!!

Siki78,Aspava ako neko ima taj box gigablue i taj plugin pokusajte da potrazite u -> usr/lib/enigma2/python/plugins/Extensions/**???**
Pa posaljite da probamo..mozda se moze korigovati..

Pozdrav

Bica

Zuletzt bearbeitet:

- - - Aktualisiert - - -

zamolio bih sve da napisu koliko dugo cekaju na otvaranje kanala ja cekam izmedju 5-20 sekundi sa nettv playerom

Evo koristim nettv nesto duze od dvije sedmice i po mom nekom licnom iskustvu sa konekcijom od 5mbit-a cekam u prosjeku nekih 10-tak sekundi sto je po mom misljenju jako dugo. Jos ako se paralelno nesto stream-uje na recunaru vrijeme cekanje se lako udupla.
Stoga smatram da je usluga jasno ispod svakog nivoa ocekivanja i nikako ne zasluzuje oznaku (kako to nas narod kaze) "user-friendly odnosno benutzerfreundlich".
Kao sto sam napisao u jednom od mojih prethodnih postova na svaku srecu postoji i opcija ;) zahvaljujuci ovom forumu i njegovim legendarnim user-ima!

- - - Aktualisiert - - -

Evo koristim nettv nesto duze od dvije sedmice i po mom nekom licnom iskustvu sa konekcijom od 5mbit-a cekam u prosjeku nekih 10-tak sekundi sto je po mom misljenju jako dugo. Jos ako se paralelno nesto stream-uje na recunaru vrijeme cekanje se lako udupla.
Stoga smatram da je usluga jasno ispod svakog nivoa ocekivanja i nikako ne zasluzuje oznaku (kako to nas narod kaze) "user-friendly odnosno benutzerfreundlich".
Kao sto sam napisao u jednom od mojih prethodnih postova na svaku srecu postoji i opcija ;) zahvaljujuci ovom forumu i njegovim legendarnim user-ima!

Doktore to se moze promeniti!
Desile su se promene u listama!
(ko ima slabiju internet konekciju interneta mogao bi da proba da umesto 1mb u listi stavi 500kb)
Testirao sam na internet konekciji od 1mb i lista preko buketa je isto radila..
Ne tako dobro normalno kada su vise uredjaja crpile internet..
Tako da imate i takvu alternativu..,.Slika je manje rezolucije i kvaliteta ali vredi pokusati!!

Bic@

bico druze hvala ti na velikoj pomoci
jel sam bijo planirao da prekinem pretplatu za net tv da mi nisi ti pomogao da mogu da gledam
normalno bez kocenja veliko hvala majstore
pozdrav

Zdravo,
jel ima neko novu listu kanala;
pitam zato sto u staroj ima samo nekoliko Pink kanala, kao i neki programi (RTV TK, RTL, ITC, itd...) su izbrisani iz Motorole.
Unaprijed hvala, kod mene fercera vec nekoliko mjeseci bez problema i bez buffera.

[HIDE]
Code:
[[COLOR=#000080][SIZE=2][B]WEITERSAGEN!!! KEIN UPDATE   AUF iOS 6.1.1 für JAILBREAKER! Musclenerd hat  soeben bestätigt: iOS   6.1.1 beta wurde für Entwickler veröffentlicht.  Apple wird damit die   Lücken für den Evasi0n Jailbreak schließen. Der  Evasi0n Jailbreak   funktioniert nicht mit iOS 6.1.1! Wer den Jailbreak  behalten möchte   darf auch keinen Fall updaten. Ebenfalls solltet ihr  schnellstmöglich   die iOS 6.1 SHSH all Eurer Geräte speichern!iOS 6.1.1  wird die   Schwachstellen in iOS 6.1 beheben, die den untethered Jailbreak  mit   Evasi0n möglich gemacht haben. Somit gilt: wer iPhone, iPad oder  iPod   touch NACH dem Release von iOS 6.1.1 wiederherstellen muss wird  OHNE   JAILBREAK auskommen müssen. Evasi0n ist nur iOS 6.0 – iOS 6.1    kompatibel. Logischerweise war es nur eine Frage der Zeit, bis Apple   die  Schwachstellen mit iOS 6.1.1 wieder schließt. Mit der öffentlichen    Verteilung von iOS 6.1.1 muss ab sofort jederzeit gerechnet werden[/B][/SIZE][/COLOR]/CODE][/SPOILER][/HIDE]

Zuletzt bearbeitet:
Zurück
Oben