Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Pozdrav svima,jel moze uputstvo za PC Player na PN.Hvala

pozzzzzzzzzzzzz
da li se nesto promijenilo?
kod mene u boxu nece a na pc je pass isti ostao

hvala

Nettv-Support je bio bezkorsitan! Zato bih htio se zahvalti svim strucnjacima u ovom forumu! PUNO HVALA!!!!

Nettv danas gasi programe Hayat televizije. Nazalost, nisu uspjeli postici dogovor o saradnji.
Izvor - Nettv. Drugim rijecima, pripremite se na gasenje vecine BH programa, jer ni za njih nemaju prava distribuiranja.
Sve govori o tome, dokaz je prenos utakmica na Bht, koji je isao sa uzasnim smetnjama, da bi ga kasnije strimovali sa Totaltv paketa.
Slijede. federalna tv, Bht, Facetv, te ostale jace tv kuce. OBN tu ne racunam jer oni su ionako duzni i sami sebi a kamoli drugima.

Jarane jel ovo rekla kazala ili je povjerljivo?

Nista,gasim onda NETTV..Nije mi toliko do tih kanala,i ne gledam ih,ali...
Poskupili su a samo ukidaju programe,prvo Balkan,sad ako i ove ukinu a sta ima novoga??
Veliko nista...

Istina je drustvo pokusajte na hayat kanalu da umesto (hayatbihsi3sbb napisete test)
Pa ce i sami da se uverite.
Bice sve manje zainteresovanih za nettv sada mi koji smo se pretplatili mozemo samo da kukamo..
Mnoge druge iptv platforme su vec i preuzele nove pink pakete ovi su samo podigli cene i gase programe..
Izgleda da ne mare oni ni za toliko primedbi za dreambox aplikaciju pa ni za sve ostalo..
Videcemo sta je sledece..

Code:
http://best.str.nettvplus.com:8080/stream=1mb?sp=nettv&b=3&u=bicaveki&p=byBica&ret=true&retfrom=sr4_4

Pozdrav

Bic@

Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.

Zuletzt bearbeitet:
Re: AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Meni ne prestavlja neki problem jer imam sat i db. Znam najmanje 20 porodica sto imaju Nettv bas zbog Hayata. Cisto sumnjam da ce ti ljudi produziti preplatu kad im istekne.
Ovo je malo igra sa preplatnicima. Potpisi Ugovor sa Hayatom na godinu da pokupiomo musterije onda ko vas j...
Kao sto neko rece ja mislim da Hayat nije jedini sto ce nestati u bliskoj buducnosti.
@Bica sad smo trebali promjeniti temu u GSS hahahah dok i oni ne nakupe preplatnika.

Pozz

Ni meni nije problem za Hayat paket jer ga isto imam na satelitu mada ima puno ljudi koji imaju samo nettv..
Za GSS je isto ..kao i D1 imao sam ga na dreamboxu preko nekog VIP playera i mnogo je gore otvarao..
Pre toda su iskljucili one HD programe kao Nacional Geografic,History,Dicovery sada i ovo..
Pitanje je samo dokle ce da se ide sa ovim..

Pozdrav..

Bh. komercijalna TV stanica Hayat TV posljednjih je dana obavještavala gledatelje koji programe ove televizije prate putem OTT operatera NetTV Plus, da ovaj operater nema ugovor o distribuciji kanala Hayat TV-a i da to vrši u potpunosti ilegalno čime nanosi štetu Hayat TV-u."Obzirom da nismo u mogućnosti doći do podataka sjedišta kompanije, niti imena članova uprave, niti bilo kog kontakta, osim info mail adresa, ovim putem pozivamo vlasnike ili menadžment da se obrate našoj službi TV pretplate, kako bismo eventualno dogovorili uslove distribucije naših TV programa", stoji u obavještenju Hayat TV-a.

Čini se kako je ovo obavještenje došlo i do odgovornih u NetTV Plus ali shodno raspoloživim informacijama do dogovora nije došlo. Naime, NetTV Plus se oglasio obavještenjem u kojem se navodi da je zbog nemogućnosti pronalaženja zajedničkog interesa prinuđen do daljenjeg obustaviti distribuciju signala Hayat TV-a, Hayat Plus i Hayat Folk.

Pored ovog, postoje i drugi problemi s kojima se susreće ovaj operater. Korisnici ove platforme se žale na kvalitet usluge kao i samu podršku od strane operatera. Među korisnicima ali i stručnjacima iz oblasti TV industrije upitna je i legalnost ove OTT platforme. Svakako da i obavještenje o ilegalnoj distribuciji kanala Hayat TV-a predstavlja negativan publicitet za ovog operatera budući da je Hayat TV na 1. mjestu na društvenim mrežama sa više od 220.000 članova .

(teve.ba)

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…