Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Isti nema razlike a tamo su smanjili na 500kb zato je i slika drugačija a sto se tice pc ako su vam smanjili rezoluciju bunite se jer plaćate punu pretplatu tako da moraju 1mb da salju.

Zato sam ja predlozio da zatraze aktivaciju pc playera jer se na jednu pretplatu mogu vezati dva uređaja

tacno tako siki ali ko ce da im vrati pare?jer kad im jednom platis nema povrata....

Pa gde si Sony nema te nigde!!! Zasto da vracas pare kad radi super bar kod mene sto kaze damireo uzmete drugu aplikaciju a ostalo preko pn...

pa i uradio sam tako.ide i kod mene sve bez problema i nemam razloga da se zalim...
kako si i sta se radi? a ostalo ce mo na PN...
pozz
sony

Izgleda da ce se morati aktivirati preko Mac adresa, angazovano je par programera da rade na ovom pitanju.
Sistem Toataltv se potvrdjuje...

pa i uradio sam tako.ide i kod mene sve bez problema i nemam razloga da se zalim...
kako si i sta se radi? a ostalo ce mo na PN...
pozz
sony
Nista Sony radi se posla preko glave:wacko1:. Ako oni smišljaju valjda cemo i mi onda nesto drugo smisliti

Pozdrav svima, uzeo sam Ipad pretplatu, koje voljan da mi pomogne da to gledam direktno na Dreamu

Kako se moze iscitati username i kljuc sa aplikacije za telefon?

- - - - - - - - - -

Siki kako se moze iscitati username i kljuc sa aplikacije za telefon?Za PC znam.

pozzzzzzzzz svima

imam sljedeci problem

kako sam se vratio poslije uskrsa upalio sam dreambox i net tv ne radi samo slika koja kaze da je net tv service nedostupan i ako vidite ovaj ekran da nezovete broj net tv i moja mac id da li ima jos neko taj problem( a prije nego sam otisao prije uskrsa sam uplatio za godinu dana)

da li se moze sta rijesit

hvala

nemora znaciti ako si uplatio za 1 godinu iphon oni su te nasli da gledas na kompjuteru ili dreambox onda vazi samo 6 mjeseci tako je kod mene bilo nazvali su me i pitali dali zelim produziti ugovor

Uplatio sam za dreambox i danas sam pricao sa tehnicarem i on kaze da je kod njih sve aktivirano da skinem novu aplikaciju od njih i da ce radit sto sam i uradio al nece opet hvala svima

cao ... to se i meni desilo ne znam sta imas od imiga na dreamu ubaci gemini 5.1 i onda preuzmi njihovu aplikaciju sa sajta pa ce ti tek onda proraditi tako je bilo i kod mene posto sam ija uplatio za godinu dana pre neki dan ....pozdrav

pozzzzzz
probao sam vise image al ne ide ni jedan jedino nisam isprobao gemini5.1 odnosno za moj box clone 800hd se imam gp3(nasljednik gemini_ja) pa cu sad da isprobam

hvala

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…