Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Koliko puta mora da se kaze da su CVS image ranjive jos uvek po pitanju strimovanja i gledanja strima..
Pogotovo oe 1.6 Isprobano je sve od A do S na dreamboxu 500hd i 800se nakon jednog sata box blokira..

Za klonove koristite OpenPli 2.1 kao i za dm800hd za orginale OpenPli 3.0 i vec ce da vidite razliku po stabilnosti strima..
Open Pli ima svoje Adonse sto se tice emulatora kao i drugih neophodnih Pluginsa..
Image nije tako lep ali moze se malo i korigovati na primer brzi tasteri crveni, zeleni ,zuti,i plavi pomocu Multi Quickbutton..
Instalirajte i TS Panel i tu ima nekih skinova sto odgovara vasem image..

Ja licno sam ljubitelj Merlina i GP3 ali to je za sada tako..

Oprezno za sve nove clanove jos jednom sve linkove i Stream adrese postavite u spojler i code..

Vas @Bića

Ljudi , upravo testiram novu listu na Dreamboxu 800SE, ovo stvarno nije normalno !!!!!
Razlika izmedzu original plugina za Dreambox i ove preradzene liste je nebo i zemlja, upravo saltam kanale na Dreamboxu, verujte mi kako pritisnem taster na daljinskom tako se kanal istovremeno otvara, ovo je stvarno fantasticno.
Svaka pohvala clanovima koji su ulozili svoje vreme da sve ovo funkcionise , a posebno kolegi BICAVEKI koji je meni omogucio da konacno uzivam u gledanju NetTv-a !!!!!!!!!

Potpuna 5-ca,,,slazem se kolega @bic@
nakon vec duze vreme suradjivanja jeste se izkazalo da na Clon najbolje radi OpenPLI 2.1 (moj slucaj na dm800hd) nema stvarno posle 1 h stajanje kao kod Merlina naprimer,,,da u drugim imigu ne pricam,,
fakt kod tih 2 imiga::
OpenPLI stabilnije za gledanje ,,minus mu je EPG u Listi ne cita reference
Merlin:cita Listu sa referencima i EPG minus mu je posle 1h koci
zato slusajte dalje upute od @bic@
p.s.mene ne trebate jel ja nemam pojma o tome :emoticon-0136-giggl

dobro vece,
moze mi netko od vas odgovoriti, da li se nesto promjenilo zadnjih dana za, na primjer NO...TV u listi? I sta?
noviju NetTV-lista iz ovog foruma jos ne mogu da pristupim
hvala

Re: AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Za klonove koristite OpenPli 2.1 kao i za dm800hd za orginale OpenPli 3.0 i vec ce da vidite razliku po stabilnosti strima..

Slazem se i ja sam sve isprobao na 800HD orginal i jedino OpenPLI radi kako treba.
Zna li neko zasto ne izbace OpenPLI 3.0 za DB 800 HD?

e to i ja cekam, ali izgleda nista od toga, ali dobro je i ovako

Open Pli nece Izbaciti 3.0 za 800HD jer DMM nema neko resenje za taj Mipsel procesor

Mada je zadnjim update od danas OpenPli znatno poboljsao ocitavanje IPTV referenci..
Za clone ko Stavlja OpenPli uvek sto svezije gepacete image i zbog drajvera..

pozdrav
da li je moguce da neko stavi zadnju listu kanala na upload(ova sto ima ovdje pola kanala ne radi)

HVALA unaprijed

Re: AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Probao sam dosta imagea i nije da je OpenPLI najbolji ima njih dosta sto su bolji. Al kad imam 800 HD ,a sami znate da iptv ledi na drugim poslije sat vremena nemam drugog izbora OpenPLI ili novi box
Ne baca mi se 3-400 eura ili koliko sad kosta 800 se dok mi ovaj box radi.

ista stvar i kod mene @audi RS6 ,merlin je najbolji i ljepsi ali open pli je za stream najbolji ,a i nije los za ostalo, ne znam sam o dm800se u kombinaciji sa merlinom da li ide nettv bez da stane ili mora isto open pli- pozdrav

trebao bih za svoj resiver ovaj,,gemini3 -DM500HD / Sim 210 clone ako moze link

Ako ko moze postaviti novu listu bilo bi odlicno,

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…