Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Honda procitaj malo bolje sta sam napisao. Covek je samnom bio na pn a odgovr mi poslao ovde javno. Prvo dobro procitaj pa onda odgovori ja sam napisao da nebude javno mozda bi trebalo da prosiris maternji jezik

Ovde nema konkurencije! -Svi su dobri,,i najbolji!!

Pozdrav!!

molim te ako mozes da mi pomognes oko nettv,koci mi slika da nije do servera ili ip adrese,mozes li mi pomoci vec 20 dana nevalja slika

molim te ako mozes da mi pomognes oko nettv,koci mi slika da nije do servera ili ip adrese,mozes li mi pomoci vec 20 dana nevalja slika

@kontesa
samo na PN javi se nekome od nas,ovako ti nece niko pomoci.kao sto je i kolega siki78 napisao opet se pocelo javno da pise.
ako se tako nastavi vise nece biti ni pomoci na PN....
a neki neka razmisle kako,sta i gde pisu.
toliko od mene

pozdrav svima

ubacio sam u box player i zatrazio testni kljuc
dobio sam email da je kljuc aktiviran i da restartam player
uradio
player se upali i kad odem na kanal samo pokazuje stream buffering
i nakon nekoliko sekundi otprilike 7 kaze da kanal nije dostupan
sutra cu da nazovem nettv da pitam da li je uopce aktiviran kljuc
da li mi neko moze pomoci
box je 800hd se clone
image OpenBlackHole 1.4 DTS EPG Cron DVBT DEBH SSL82

hvala unaprijed

Zdravo!!

Aplikacija ti je aktivirana!
prebaci ceo ordner iz boxa na pc i menjaj image..
Oprezno kada ubacis novi image prvo SSL 84 pa onda image pre restarta ubaci bootloader ssl 84 jos jednom..

Imas vise image Merlin+GP3,newnigma2 3-3-2,Nemesis,DreamElite,OpenPli

Posle instaliras ponovo player i iz ordnera ubacis sa pc_a sve za ordnere atribute 755 i za fajlove u ordnerima 644..

Restart..

Pozdrav

pozdrav
bicevski hvala na prijedlogu al nisam dobio nista
isprobao sam merlin3 , newnigma2 3.3.2 a i 3.3.3 i isto
probao sam i openpli
sve sa SSL87(imam ferreri clon)
i opet sam vratio na open nlack hole cini mi se da na njemu readi najbolje
server na koji sam spojim je AT2-1 i treba mu i do 20 sekundi da otvori kanal
slika je super dobra bez zastajkivanja
da li moze da bude problem sa portom u routeru

hvala
poslacu email da probam dobit drugi server

Ta njihova aplikacija nije za pohvalu ni na jednom image stavi neki od novijih image za tvoj box i predji na buket stream.
Za stabilan strim OpenPli za sve ostalo vec pomenuti images.

Evo na bordu imas i datenbase i za tvoj box

Klikni na hvala i odradi sta ti treba izvuci user password i to stavi na listi

Enigma neu start ili restart GUI

Code:
[HIDE][B]Link ist nicht mehr aktiv.[/B][/HIDE]

Ovo mogu samo potvrditi i jos jednom iskoristiti ovu priliku te se zahvaliti moderatoru odnosno suporteru "bic@veki" na ukazanoj pomoci i podrsci u podesavanju dreambox-a sa nettv-aplikacijom.

Kada sam se raspitivao o ponudama internet tv-a sa domacim kanalima sa ciljem da koristim jedan jedini risiver, u mom slucaju i za kablovsku/digitalnu televiziju lokalnog provajdera, odlucujuci faktor (u porodjenju sa konkurencijom yubox-a, balkatel-a, itd) je bio da jedino nettv nudi mogucnost gledanja preko dreambox-a.

Medjutim samo zahvaljujuci bic@veki odlucio sam se zadrzati nettv aplikaciju preko dreambox-a. Zasto? Pa bez njegove pomoci brzo bih se odlucio za ponistavanje ugovora zato sto je ponudjena nettv aplikacija pod 1. nestabilna i pod 2. prespora kada pricamo o saltanju kanala.

Nadam se da nettv kompanija (u slucaju da citaju ove postove) ovo nece shvatiti kao kritiku nego vise kao sansu i priliku te da ce sve svoje napore usmjeriti ka poboljsanju / prilagodjavanju njihove aplikacije prema zahtjevima klijenata i tako sebi osigurati dugorocno povjerenje i zadovoljstvo postojecih kao i novih / buducih musterija!

S‘ postovanjem
Vas Dr_Nele

zamolio bih sve da napisu koliko dugo cekaju na otvaranje kanala ja cekam izmedju 5-20 sekundi sa nettv playerom

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…