Samo za Info.
Samo da kazem da wlan stück na DM 800 se radi najbolje na Newenigma image.
Na Merlin probao i ni da cuje sa Newenigma odmah ga poznao i samo kljuc ubaciti i to je to.
da li ima neko resenje za nettv i nabilo black hole na dm800. pokusao sam sve verzije (is foruma dve i sa oficijelne stranice) koje sam nasao, ali ni jedna ne radi !
Hteo sam da vidim kako radi preko dreamboxa, pa da odlucim da li da kupim box (motorola) ili da ostanem na dreambox.
Sta je vase misljene, koje radi bolje ili nema razlike ?
Zna li neko koliko traje da se dobije bezplatni kljuc za test ?
@ch1nstrap
Cao! Ako mislis da ides preko buketa onda radi super veoma brzo prebacuje kanale i ne ledi toliko slika dok na motoroli koju ima kolega uvek blokira bar on tako kaze. Dreambox aplikaciju sam ja imao licno i takodje se pokazala kao losa na istoj mrezi preko kompjutera je islo super dok preko app koci ili slika i ton neidu u isto vreme. Najbolje je preko buketa samo ti treba dobra ip i to je to. Poz
@ch1nstrap
Cao! Ako mislis da ides preko buketa onda radi super veoma brzo prebacuje kanale i ne ledi toliko slika dok na motoroli koju ima kolega uvek blokira bar on tako kaze. Dreambox aplikaciju sam ja imao licno i takodje se pokazala kao losa na istoj mrezi preko kompjutera je islo super dok preko app koci ili slika i ton neidu u isto vreme. Najbolje je preko buketa samo ti treba dobra ip i to je to. Poz