Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Ja nazalost nemam DM, tako da nemam sanse da koristim preplatu za DM :-(..jebiga (iznivite )

Ja sam do sad uvek uzimao kljuc za iphone, tako da dodjem do u: i p: i onda gledam na tv preko bouqet.

Cao,
Imam problem sa listom, promenijo sam USER i PASSWORD ali kad hocu da gledam imam samo crni ekran i pise "keine daten auf diesem Transponder (zeit lief bem lesen der PAT ab)"
sta moram da promenim??
pozz

Cao,
Imam problem sa listom, promenijo sam USER i PASSWORD ali kad hocu da gledam imam samo crni ekran i pise "keine daten auf diesem Transponder (zeit lief bem lesen der PAT ab)"
sta moram da promenim??
pozz

Zdravo !!

Posto koristis image na OpenPli based sto i pretpostavljam onda skidas listu bez picon reference i EPG...

Pozdrav!

Bića

pozdrav svima,

imam i ja problem sa listom. ja u Keystuff nemogu da vidim user i password (vrijeme,Drm-xxxxxx itd je tu), preko nettv app radi ali bas sporo.

pozdrav

Zdravo.

Hteo bih da pitam dal sam ja smotan ili lud.
Vec 3 dana se zezam na Nettv da instaliream na moj Dream ali nesto mi neide od ruke.

Izprobao sam skoro sve Image (Merlin, CVS, Newenigmu, DMM) ali ni na jednom da uspem
da ga pokrenem.

Jedino sto dobijem je greska (could not found cbptool)

Moze neko da mi pomogne u cemu je greska.

Dream 8000 kao sto rece probao sa nekoligo Imiga.

@Fiji
Skines ovdje od Sonyboy sto je postavio aplikaciju Link ist nicht mehr aktiv..
I mora biti newnigma 3.2. Za druge neznam image jer nisam probavao. Ovu kombinacuju sam probavao na 500HD i 800se, Tako da nisam siguran uvezi 8000.

Taj stari plugin hoce na sve image sto si spomenuo!!!

Novi plugin mislim da ni sami neznaju zasto su ga odradili kada ne ide ni najedan image..

Biraj sebi image OE 1.6 ne OE 2.0

Instaliraj taj plugin sto je konega @sonyboys postavio i testiraj ....

Kad ti se dosadi kako bufuje javi se da odradimo nesto drugo!!!

Pozdrav svima!!!

Bic@

uspeo sam da od silnog ubacivanja imiga, da sjebem bootloader, pa sad cekam da mi burazer donese njegov laotop da ubacim preko dreamup novi bootloader pa ponovo.

Izludeh. .ebem se vec tri dana samo zato sto me nervira njihov motorola box i malo da se ocisti regal od silnih aparata.

Hvala isprobacu pa cu da javim uspeh ili ne.

Pozdrav

E sad sam ga usrao skros. Nemogu ni preko Web ni sa DreamUp da ubacom novi Second Stage Loader

Kad probam sa DreamUp i USB-Seriel-Adapter nista.
Sa Browserom kojim god sam probao i sa Laptopa i MACa dobijem samo ovu gresku
too much data (or bad sectors) in partition 1 (end: 00100000, pos: 00100000)

Uzeo sam sad kod Dreama Ticket pa da vidim sta ce oni da me posavetuju ili ga moram slati njima.

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…