cao biljane hvalati puno uspelo je! super si! sada samo sto mi nettv nece raditi sve sam instalirao kako treba i kada hocu da otvorim program samo mi pise buffering i nista se nedesave! dali imas neku ideu? pozdrav djomla
pozdrav
da si malo vise citao po forumu o nettv nasao bi onda i na tu temu....
evo ti ovo sto sam postavio na download pa skini Link ist nicht mehr aktiv.
cao ljudi dali moze neko da mi pomogne oko nettv preko dm800se preko kabla. instalirao sam staru aplikatiu i imam newnigma2 software.
problem je da sve imam ali nece da mi otvori kanale ostane samo na buffering. hvala vam unapred pozdrav
cao ljudi dali moze neko da mi pomogne oko nettv preko dm800se preko kabla. instalirao sam staru aplikatiu i imam newnigma2 software.
problem je da sve imam ali nece da mi otvori kanale ostane samo na buffering. hvala vam unapred pozdrav
mislim da je problem u novoj aplikaciji od nettv,na ovoj strani u mom postu br.157 imas link pa skini tu staru aplikaciju pa probaj sa njom ali prvo staru apl. da maknes ili da ponovo stavis novi image.
tu aplikaciju sam stavio! sa onom novom uopste nije htelo a sa ovom tvojom mi je radilo jedno 2 dana i od jednom nece da mi otvori vise kanale neznam dali nisam nesto zeznuo ?? hvalati za pomoc
Ljudi mozda sam ja malo zaostalo, ali meni sad nije jasno kako izvucete User i Pass kad vise ne ide (Naprimer preko PC Player ili Android i Iphone ??), il ima resenje a ja nisam vido ?
Ljudi mozda sam ja malo zaostalo, ali meni sad nije jasno kako izvucete User i Pass kad vise ne ide (Naprimer preko PC Player ili Android i Iphone ??), il ima resenje a ja nisam vido ?
pozdrav drugar
momentalno nema, a ja upravo sa njima komuniciram jer sam juce uplatio produzenje za iphone pa ce da vidimo sta ce da bude.
naravno da cu da javim sta je bilo i dali i dalje rade us. i pas. sa iph
pozz