Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

problem dm800se i nettv aplikacija

Nobody is reading this thread right now.
AW: problem dm800se i nettv aplikacija

Ja znam gde pise Ip adrese kad se iscita,ali sam objasnio mejdan kako gde sta pise.Hvala

cao biljane hvalati puno uspelo je! super si! sada samo sto mi nettv nece raditi sve sam instalirao kako treba i kada hocu da otvorim program samo mi pise buffering i nista se nedesave! dali imas neku ideu? pozdrav djomla

Haj Raja!!

Opet ja!!

Jedno pitanje
Gdje mogu da skinem
Staru aplikaciju NETTV-player za PC?

Ova nova mi samo izbaci Uredjaj nije aktiviran [BROJ ZA AKTIVACIJU]

Hvala unaprijed!!

Haj Raja!!

Opet ja!!

Jedno pitanje
Gdje mogu da skinem
Staru aplikaciju NETTV-player za PC?

Ova nova mi samo izbaci Uredjaj nije aktiviran [BROJ ZA AKTIVACIJU]

Hvala unaprijed!!
pozdrav
da si malo vise citao po forumu o nettv nasao bi onda i na tu temu....
evo ti ovo sto sam postavio na download pa skini Link ist nicht mehr aktiv.

Zahvaljujem se na odgovoru!

Liejpi moj prika "da si malo vise citao po forumu o nettv nasao bi onda i na tu temu...." vidio bi da trazim aplikaciju za PC A ne za DM

Znaci jos jedno treba mi starija aplikacija za PC

Zahvaljujem unaprijed

Mejdan

cao ljudi dali moze neko da mi pomogne oko nettv preko dm800se preko kabla. instalirao sam staru aplikatiu i imam newnigma2 software.
problem je da sve imam ali nece da mi otvori kanale ostane samo na buffering. hvala vam unapred pozdrav

cao ljudi dali moze neko da mi pomogne oko nettv preko dm800se preko kabla. instalirao sam staru aplikatiu i imam newnigma2 software.
problem je da sve imam ali nece da mi otvori kanale ostane samo na buffering. hvala vam unapred pozdrav

mislim da je problem u novoj aplikaciji od nettv,na ovoj strani u mom postu br.157 imas link pa skini tu staru aplikaciju pa probaj sa njom ali prvo staru apl. da maknes ili da ponovo stavis novi image.

tu aplikaciju sam stavio! sa onom novom uopste nije htelo a sa ovom tvojom mi je radilo jedno 2 dana i od jednom nece da mi otvori vise kanale neznam dali nisam nesto zeznuo ?? hvalati za pomoc

cao svima

Ovo sa IP mi nikako nije jasno. Imam USER i PASSWORD iz keystuff. ali tu nema nigde IP...??

Hvala unapred

Ljudi mozda sam ja malo zaostalo, ali meni sad nije jasno kako izvucete User i Pass kad vise ne ide (Naprimer preko PC Player ili Android i Iphone ??), il ima resenje a ja nisam vido ?

Ljudi mozda sam ja malo zaostalo, ali meni sad nije jasno kako izvucete User i Pass kad vise ne ide (Naprimer preko PC Player ili Android i Iphone ??), il ima resenje a ja nisam vido ?

pozdrav drugar
momentalno nema, a ja upravo sa njima komuniciram jer sam juce uplatio produzenje za iphone pa ce da vidimo sta ce da bude.
naravno da cu da javim sta je bilo i dali i dalje rade us. i pas. sa iph
pozz

A pa to znaci da jesam u toku , onda moram da cekam, koj sam ja baksuz, meni preplata iztekla pre 2 dana :OO

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…