preporuka za multi schalter

dado123

Hacker
pozdrav svima jedno pitanje to mi treba za kucu imam na prijavu kablovsku a mislio sam i satelitsku da montiram pa me zanima koji multischalter bih trebao da spojim kablovsku i satelitsku skupa za 4 sobe mi treba

Zuletzt bearbeitet:
AW: preporuka za multi schalter

pozdrav svima jedno pitanje to mi treba za kucu imam na prijavu kablovsku a mislio sam i satelitsku da montiram pa me zanima koji multischalter bih trebao da spojim kablovsku i satelitsku skupa za 4 sobe mi treba

Dado koji god Multischwitch schalter da uzmes spoji ne Terestise ulaz Kabelanschluss i imaces onda u svim sobama gde imas Satelit naravno i Kabel prikljucak

AW: preporuka za multi schalter

Novi multischalteri podrzavaju svi kombinovani prikljucak stim sto moras na terestise prikljucak spojiti kabel prikljucak i po potrebi korigovati jacinu signala.
Ja sam licno izabrao emp profi line 13/12 i sa sat dozama imam i kablovsku stim sto sam za dm8000 vodio twin kabel tako da imam prakticno tri sat i dva kabel prikljucka na dvije doze, zato sto imam dva sat i jedan kabel tuner.
Ako sta treba javi da pomognem. Imam i povoljnih multisaltera mogu ti poslati.

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…